KALKALOID: ja vim, ze se ptam o nejaky patek pospatku, ale nejaka zkusenost s magicleap?
INF1466:
CABOWITZ: znate Altered Carbon jako knihy? Takeshi Kowatz hledat na uloz.to, docela dobrej hardcore, kazda kniha je jina, a ma to dost anarcho-levicacko-liberalni presah, dost me to pobavilo; me se teda libila i serka z netflixu, akorat je to hodne o necem jinem, respektive neni tam tak zvyrazneny ten pohled na to, ze telo je fakt jenom maso, tak ani politika, ktera je u knih vlastne nosna. fakt doporucuju; nejsou nejaky hinty na tema, zda budou tocit dalsi dily knihy? bylo by to dost zajimave, protoze by to byl serial podobny treba True Detectives, kde kazda ze serii je vlastne uplne jiny serial; je skoda, ze vlastne nechteli obetovat Takeshiho a prevlikat jej do jinych tel. I kdyz jak jsem to cet vsechno pohromade, tak si ani nempamatuju, jestli uz v prvnim dile se prevlika jako do drahyho saka...
SHEALA:
MBR: Expanse mi pripadlo takovy studeny, jeste jsem to nevidel do konce, ale nejak se k tomu nemuzu furt dokopat. Stoji to vazne zato? pripadlo mi to dost podobne jako Total Recall spatlanej z Dunou, ale natazenejsi. Vlastne bych to jeste srovnal s Henleinovim Mesic je drsna milenka. Ani jednomu se podle me Expanse nepriblizuje kvalitou, ale mozna se to nejak vyeskaluje, porad jsem jen ve 3/4 prvni serie