Predpokladam, ze dik Altered Carbon si tady vetsina precetla celou Pujcovnu Masa. Ktera knizka se vam libila vic, a proc? Me se libily vsechny, ac nezboznuju anglicke commieas a americke liberaly, jeho filosofie a poetika mi zavani libertarianismem (proc u nas jsou vsichni anarchisti vlastne stalinisti, co je nekdo suka do prdele tyckou od vlajky, to jsem jeste nepochopil)... kazdopadne pujcovny masa mi pripadly hodnotne, od noirokvy, pres military sf-f az po manifest.
Kazdopadne Varianta 13, prelozena tak, ze clip prekladal autor jako klipsnu, misto zasobniku, a kokejsn se sam preklada jako kavkazan, ... ma neco do sebe. Pujcovna masa to neni, ale.
Mmchodem: v konich jsou HROZNY PRACHY, a je uplne normalni, ze luxusni kusy se klonuji, uz treba tak 10 let. Zadna etika a estetika, proste biowngineering a fabriky.
Zajimave je, ze zadny klon, co jich vzniklo, nema pozitivni vlastnosti rodice. Docela o tom ctu, a je to fascinujici. Doporucuju pozornosti, zvlast ve spojeni s...
Morgan Richard K - Varianta 13 - Morgan Richard K.mobi | Ulož.to
https://uloz.to/file/sF2LAdmPQM0x/morgan-richard-k-varianta-13-morgan-richard-k-mobi