KID_MCHUTT: Jo no, me to taky docela jede. V Mex meli takovy velky mravence, kteri uz meli dost kyseliny aby to tak zvlastne palilo.
Ale jinak byl jsem v Ove na ochutnavce hmyzu, stalo to tehda asi 3,5k a jediny, co jsem si odpustil, tak byl pavouk velkej jak dlan, to uz ma arachnofobie nedala.
Stir byl takova kreveta a bylo mi jej lito.
Svabi mi moc nejeli, nafouknou se jak popcorn, ale maji uz moc chytinovych kousku, takze krupou.
Cvrcky jsem zas zrusilzpraktickych duvodu, pac jak ti to zdrhne doma, pekne to sere, ale chutnaji dobre. Tusim Penny market mel/ma chleba, z cca 70% cvrckove mouky.
Nejlepsi mi pripadli cervi, navic cim je krmis, po tom chutnaj, takze muzes mit kivi cervy, cokoladove cervy. Kdysi jsem chtel vychytat i to, ze bych je susila nejak dealoval, ale nakonec si obcas poresim vlastni spotrebu.
Kazdopadne mam i nejake kucharky (papirove, bohuzel). Typek tehda vykladal, ze ty silene zaplavy kobylek/sarancat jsou prave pro nektere Africke zeme pozehnani, ze z toho maj jidlo na nekolik let.
(Mmchodem na jih USA se ted nekdy ma privalit 14ti leta vlna sarancat, zdroj byl tusim jerusalem post, nekdy tenhle tyden)