SHEALA: jo jo vim, ale nepripadne mi to podstatne, respektive ne z ohledu na vykon neuralek a jejich ppuziti.
Ted tady asi budu za starodavneho kokota, ale pocitacove hry jsem prestal povazovat za zabavne, kdyz moc, tak v roce 2010. Stal se z toho managersky a reklamne vyhajpovany bullshit, a to i z vetsiny ze sekce indie.
Jasne, obcas neco ma presah, obcas sedne i nejaky cover, ala Hotline Miami, Atom RPG, Stalker, Botanicula a spol; ale typicky se pak podivas na krizi herniho prumyslu s Doomem 100+1 remake, 100 pokracovani Dungeons and Dragons v podobe min jak brakove pulp fiction a rikas si: tyvoe, to je stejne vyzivny a inovatorsky jak influenceri na youtube. Co tak mam dat na zahrani sve 15 lete dceri, na co by vzpominala i za 20 let?
Shitcoin je pro me uplna katastrofa. Pozralo to vsechny nejlepsi mozky nasi generace, a pripomina mi to Grygarovu stareckou demenci a hledani Boha, pripadne Sveraka a jeho boj proti uloz.to.
Asi jsem jen stary, ale to, ze mam doma roombu a neumim zametat, mi nepripadne jako hezky vyvoj. Kdyz bych byl dobry v necem jinem, nez to komentovat, rek bych, ze zrovna na lvl IT je ta degradace videt stejne rychle, jako nastup. Nastesti uz je tady uplne jina generace, a 40+ uz jsou obsolete a legacy (nechci zas mrzet, ale stejne tak zacina byt nehezky treba Linux kernel coz plyne z toho, ze ta nastupujici generace zas uplne nechape, ze veda a vyzkum jsou kontinualni procesy a je dobre si pamatovat a ne furt vymyslet kolo).
Takze grafarnt pro shitcoin a pro hrace mi pripadnou jako lol i kdyz matematika je to hezka.