• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    SMETI
    SMETI --- ---
    http://www.imdb.com/title/tt0114558/ nevidel z vas nekdo tohle ? STRANGE DAYS ?
    TONAL
    TONAL --- ---
    tak me jede vsechno.
    pekny, takze kde je ke stazeni rip? :)
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    Mozna mi tu neco nejede :]
    SIGG
    SIGG --- ---
    Je trochu podrizena vlastnimu designu, to je pravda. Ale jinak nevidim problem...?
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    Jsem blbej ja nebo ta sajta?
    SIGG
    SIGG --- ---
    Velice zajimavej snimecek pripravila particka nesouci nazev Aoineko. Vice info na www.fragilemachine.com. Skoda jen, ze na tenhle pocin si asi jeste chvili pockame, jelikoz distribuce probiha jen v USA....Leda ze by tam mel nekdo znamyho, kterej by to bud dovezl do evropy nebo ripnul. Nechce se mi totiz platit za dovezeni DVDcka lodi ze statu.
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    Ze bych byl uz tak mimo?? No ale mozny to je, ja byl v Norge i dubnu a kvetnu a pamatuju si, ze prvni verze nebyla moc cesky z toho duvodu...

Kazdopadne jsem se dival do laptopu, ale s sebou to nemam. Ja myslim, ze to kazdopadne neni tak zasadni stat, ze by ses bez toho neobesel, ale jestli ji nejak potrebujes, napis mym jmenem Danovi Faltynkovi, sdilime ted pracovnu :-)
    VANEK
    VANEK --- ---
    INFERNO_ON_LINE: Vždyť říkám, nakonec jsem to našel v obsahu Tvaru 2004, ale dotyčné číslo není online (a tvrdí tam, že je to 11, což je tuším ještě předprázdninové).
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    TONAL: mrkni do klubu na ebooks ( [ Elektronické knihy - nadešel jejich čas? už jste nějakou četli? něco tu snad pro Vás máme...;-) ] ) a na nastence najdes Avatarovu knihovnu, odkud to mam ja...
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    VANEK: blby, jo? :)) Ja ti nevim, ja si to nezapisuju ani neschranuju, napsano, odeslano... mam ji mozna s sebou na laptopu, ale jinak tipuju, ze je to listopad-prosinec, protoze jsem ji psal v Norge v zari nebo rijnu.

Vztah langue ... uaaaa :)
    TONAL
    TONAL --- ---
    povidka co navazuje na hardwired - o cem to mluvite? :)
    kde ji najdu?
    VANEK
    VANEK --- ---
    INFERNO_ON_LINE: pripadne si najdi v lonskem tvaru mou recenzi na Gibsona
    Zkusil jsem, ale zrovna jim nějak nefachá :-( Herdek, a teď nevím, jestli jsem to náhodou zrovna nečet na papíře a neříkal si, to je nějaký blbý. BTW, dá se najít nějak jinak než lovením ročního rejstříku Tvaru? ÚČL má zřejmě bibliografii jenom vnitro-bohemistickou, a z CASLINu na mě taky vypadl jenom Vztah langue a parole v perspektivě "interaktivního obratu" v lingvistickém zkoumání :-)
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    LUKASHIVA: mrknu, az budu mit svuj comp po ruce...
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    lukashiva: nekde urcite je - neb jsem si ji pred casem stahoval a cetl; vecer se podivam jestli se mi jeste vali na disku
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    proč v češtině
    SMETI
    SMETI --- ---
    ajo
    SMETI
    SMETI --- ---
    zimni trziste je v burning chrome?
    LUKASHIVA
    LUKASHIVA --- ---
    Majitele elektronickych knihoven, nemate nahodou nekdo povidku Zimni trziste z Burning Chrome v cestine a digi formatu?
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MBR: jiny vidani zatim neni
    MBR
    MBR --- ---
    mam hard wired od W J Williamse, ale v tom mym vydani se to jmenuje HARDWARE (oooo jak skvely cesky preklad :DD) je to teda z roku 86, a ta ceska verze z roku 94 ma naprosto silenej obal :)) ma to bejt jako asi Sarah na tom obalu, ale peknej kycovita teda. kniha jako samotna je supr, ale ten nazev a obal me fakt serou, nevite nekdo jestli v cechach vysla i jina verze tehle knizky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam