• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    ARCTOR
    ARCTOR --- ---
    ja ho cetl jako 2hou vec od Dicka a libl se mi hodne... ...jak psal Seeker, clovek nevi, co je real a co neni, cetl jsem to myslim 3x a stejne nevim jestli jsem to nakonec pochopil... :]]] ...spad to dostane jak se poprve potka s Palmerem /myslim ze nejakou holcickou/ a Palmer na nej vytasi, ze kdyz uz jednou pozrel Chew-Z, muze ho Palmer do toho stavu kdykoliv vratit... ...a tam je panem on... ...ale abych pravdu rek, uz je to delsi dobu co jsem to cetl... :]
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    seeker: mi prijde pusobivy i kdyz si ho prectu s odstupem nekoika let:)
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    SMETI: a o těch stigmatech však taky byla řeč.
    Mě na nich přišlo úchvatný, že ten konec byl aspoň pro mě naprosto neuchopitelnej a dickovo věčný téma (setření rozdílu mezi realitami a fikcemi) tu bylo IMHO dotažený až na samu mez možností. Je teda fakt že je to snad první Dick co sem čet a teď by mi to tak působivý třeba nepřišlo.
    SMETI
    SMETI --- ---
    Can-D je droga ve třech stigmatech palmera eldritche
    SMETI
    SMETI --- ---
    Can - D to je zas Dick ne?
    ADYZ
    ADYZ --- ---
    SEEKER: Aha, tak to se omlouvám, myslel jsem, že můj názor je převládající, proto jsem ho prezentoval tak odhodlaně :-) Jinak samosebou každý máme nárok na vlastní hodnocení ;-) Ale fakt nevím, jediné, co si z toho pamatuju, je Can-D a Chew-z (jestli si to pamatuju dobře).
    IMZMETECH
    IMZMETECH --- ---
    pothead23_ ne jenom sem prirovnaval.. byl tam tusim ze podobnej princip nahravani zazitku, ale taky mozna nevim :) kazdopadne stejne jako Effinger, "by moh" liter. podklad, napsat treba Gobson.. je to proste takovej pripominajici, line se posouvajici detektivni styl, kterej mi nastesi nevadi :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    POTHEAD ne to neni snad....

ADYZ taky uz vim proc si to nepamatuju :)))) asi to ani nedočtu a radsi si přečtu Muže z vysokého zámku
    SEEKER
    SEEKER --- ---
    ADYZ: Zvláštní, pro mě sou TSPE vedle Ubika a Temného obrazu to nej co sem od Dicka cetl.
    ADYZ
    ADYZ --- ---
    SMETI: Abych pravdu řekl, tak na mně zas udělala pramalý dojem tak kniha od Dicka (rozhodně nejslabší, co jsem od něj četl)
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    SMETI: počkat - ten film je natočenej podle když přitažlivost selže?
    VANEK
    VANEK --- ---
    SMETI: Mně taky ne.
    SMETI
    SMETI --- ---
    myslim teda celou tu trilogii - kdyz pritazlivost selze - nebo jaxe to jmenovalo.....ted ctu od Dicka - Tri Stigmata Palmera Eldritche....ctu to uz po druhy protoze sem to uplne zapomel a je to good
    SMETI
    SMETI --- ---
    me se ohen ve slunci nelibil.....ani sem to snad nedocetl
    VANEK
    VANEK --- ---
    Na mě to udělalo velmi dobrý dojem, možná s vyjma trochu deus ex machina hepáče, ale holt ženská.
    IMZMETECH
    IMZMETECH --- ---
    SMETI_ takova docela koukatelna detektivka, neuralni zaznamy a naka ta vrazda, vsechno se to toci kolem prelomu tisicileti, jestli se nepletu, da se to. pripomina mi to trochu literaturu "Efingera(snad, ted asi nevim jak se ten pan presne menuje..)" ohen ve slunci a druhej dil, ma to takovej podobnej nadech, skoda ze na to viditelne nemeli vic penez.
    SMETI
    SMETI --- ---
    no prave ze sem to vubec nikdy nevidel a nasel na to recenzi nahodou tak me to zajima..ale uz sem to nasel nekde tak to v tejdnu stahnu
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    smeti: uz jsi videl? ja to poprvi videl tak pred peti lety v kine.. vyborna kamera a napady, ale postupne to dostava sim dal patetictejsi nadech a ke konci mi vhanel slzy do oci.. ale jinak dobry cp ze "soucasnosti"
    SMETI
    SMETI --- ---
    http://www.imdb.com/title/tt0114558/ nevidel z vas nekdo tohle ? STRANGE DAYS ?
    TONAL
    TONAL --- ---
    tak me jede vsechno.
    pekny, takze kde je ke stazeni rip? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam