• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SPECTRECyber.Punk: The future is already here - it's just not evenly distributed
    SMETI
    SMETI --- ---
    whoooooohoooo !!!!! nasel sem na torrentu tohle ! http://www.imdb.com/title/tt0099740/ MARK 13 HARDWARE videl sem to nekdy tak pred osmi lety a od ty doby ne....skoro si to nepamatuju ale po vikendu to dotahnu videl to nekdo z vas?
    SIGG
    SIGG --- ---
    Teda pokud ses z Prahy, samozrejme... :)
    SIGG
    SIGG --- ---
    TONAL: Asi nejjednodussi bude ta psychologicka ordinace na Evropsky.. viz. www.biofeedback.cz jak uz psala LASIDA....
    TONAL
    TONAL --- ---
    tak kam se da jit zaparit ta prima "hra" na biofeedbacku?
    mate nejaky konkretni info kam na to zajit a uzit si? :)
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    SMETI: no, zkus nejakej norskej tunel, pet kilometru, cas od casu takova zarovicka, uzky je to a vicemene rovnou do skaly... parada :))
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    SMETI: [OT]
    chod k neurologovi.[/OT]
    SMETI
    SMETI --- ---
    INFERNO_ON_LINE: me se to teda stava prave hlavne kdyz jedu jaxem psal třeba lesem a prosivta mezi stromama rychle sluničko...ty oči proste nemaj kam uhnout a kdzy jsem za volantem tak tohle je zrovna docela v prdeli.....btw kdyz mluvis o tunelech téměř vlastně obden jezdim mrázovkou a strahovskym .....ty ventilátory to je prostě nádhera...eště když tam clověk jede v noci a tam je to dobře osvětlený...fakt pěkný moc...

    jako zachvatem bych tohle nenazyval..jen takovej menší zkrat no :))
    INFERNO_ON_LINE
    INFERNO_ON_LINE --- ---
    SMETI: je to hardcore, kdyz jsi za volantem ... ja treba mam problemy v extra dlouhejch a spatne osvetlenejch tunelech, nicmene s fokusem, ne zachvaty
    SMETI
    SMETI --- ---
    pothead taky jsem o tom uz uvazoval...ale nebylo to zas nejak hardcore ze bych se klepal ale chvili sem se z toho jakoby proste nemohl dostat mno...
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    SMETI: hm, tak to bacha, možná máš malej náběh na epilepsii, stálo by za to si to nechat prozkoumat, to nejni prdel
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    no stroboskop jedne so zlievacskymi brylami a 2-4mg rivotrilu...
    SMETI
    SMETI --- ---
    me zpusobil lehci epileptickej zachvat strobáč....drogy nedávam ani sem nebyl nachcanej a najednou proste šleh zkrat bzz chvilka bezvedomi nemoch sem se toho blikani zbavit...od ty doby kdyz treba jedu autem po silnici kde jsou kolem stromy a prosvíta sluníčko tak se mi ten pocit chvilema připomina

    nejvetsi matrix jsou stejne lucidní sny...misto kde neni čas ani prostor
    LIBRIUM
    LIBRIUM --- ---
    mne psychowalkman sposobil len mensi epi zachvat. tak som to radsej nechal tak a zahasil to rivotrilom, trochou gaby a shpekom;)
    LASIDA
    LASIDA --- ---
    psychowalkmana sem zkousela taky na Palacaku, byla jsem tam 2x (je to normalni prodejna)... jednou sem tam zasla strizliva, jednou infikovana THC :) a potvrzuju ze pro jednou,2x zadny specialni ucinek, urcite by melo jit o dlouhodobejsi uzivani, vyladeni se a pak snad dosazeni kyzeneho stavu nebo efektu, ovsem porad mi to pripada jako primitivni hracka, to uz je lepsi si pustit oblibenou muziku + naky pekny winampovsky pluginy k tomu a psychowalkman je proti tomu pekna sr...a :))
    POTHEAD23
    POTHEAD23 --- ---
    tan psychowalkmen - hroznej fake... :-)) už jenom že ho užívá šárka kašpárková (viz dnešní lidovky) mluví ze vše :-)))
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    taktak, jako byly to docela pazvuky, i kdyz musim uznat, ze kdyz si clovek dal nejakej ukrutnej preset jako treba LSD nebo endorfin rush tak to trosku vedomi pozmenilo, ale opravdu jenom trosinku.
    VLASTIS
    VLASTIS --- ---
    ghiveran: joj ten soft se jmenoval neco jako brainwave(brainwash?:) fungoval na principu audia - bezel zvuk na urcity frekvenci ktera se postupne menila - zkousel jsem to sveho casu kvuli rychlejsimu usnuti, ale nedokazu objektivne zhodnoti jestli to fungovalo..
    jestli o ten soft ma nekdo zajem tak mam pocit ze jsem si ho vypaloval..
    kdyztak posta a zkusim to najit
    GHIVERAN
    GHIVERAN --- ---
    SIGG: zajimavy by to imho bylo dat na nejakych psychedelikach :) jinak na takovy blbosti existuje i nejakej soft na comp.....kdysi sem to mel, ale temer nepouzival.....
    VANEK
    VANEK --- ---
    TONAL: To jsem blázen, mně to pořád stahuje zcela OK...
    SIGG
    SIGG --- ---
    TONAL> ten biofeedback jsem jeste nezkousel. Ale ted si rikam, ze bych se potreboval objednat co nejdriv :)). Mam pocit ze v Klimentsky to maj..
    Psychowalkman jsem zkousel na Palacaku. Posadej te do takovy kabinky a nasadis si ty trapne vyhlizejici cerny brejle s par LED diodkama tesne pred ocima. Po zapnuti se "koukas" se zavrenyma ocima jak ty ledky blikaj. Je tam nastavenej jednoduchej program, kterej v case meni frekvenci blikani. Ucel je vcelku jasnej - uvolnit se a nechat mozek naladit na ty frekvence. To by te melo dostat do stavu Beta nebo snad i Alfa, do kterejch se normalne dostavas jen ve spanku. Co se tyce ty kratky zkusenosti, tak myslim, ze krome trochty kaleidoskopickejch obrazku, ktery se mi zacali objevovat pred ocima si z toho nic jinyho nepamatuju. Kazdopadne to chce taky nejakej trening. Jinak to asi nema cenu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam