celá akce je v režii vojtěcha ,spolupracovat bude určitě se smyslama,sukim a spol/PANEBOŽE RASTAMANI!!! co?.) /jedná se o renesanci cyberpunku,/právem můžeš nazvat kýčem/nebo spíš pootevření vrátek spíš než "profesionální hlubokomyslnou akci,troufám si říct,lepší by bylo samozřejmě kontaktovat přímo organizátory,konat se bude v nodu,nevím ,co vše tam plánuje,myslím,že karnevalovou parodii určitě.
přehlídka má primárně sloužit jako zčásti pokrytí financování akce/modely zapůjčuje parazit,mýrnyx týrnyx,kudy-tudy,specializovaní návrháři,šperky moje znáš/materiál kov,plast,indiánské šperky,kolorované tekutiny,uv lazura/,pak jako zpřístupnění netradičních obleků,které je samozřejmě možné civilně nosit ,pro širší veřejnost,která se ale přirozeně specifikuje tím,že na tuto akci přijde.
můj přínos do přehlídky bude choreografický,koncepční a produkční.
produkční práce je myslím principiálně všude stejná,nemusím popisivat,choreografie,/znáš moje přehlídky,ale pro ostatní/vychází z tanečních prvků,propojení tanečníka/modelu s divákem a videoprojekcí a ohledem na to,že ze do prostředí vlastně vsazen,nechtěně,ale /a to už je koncepční/se snaží najít mimikry,hledá svojí identitu,boří zdi a staví města,utíká sám ze sebou do přírody vnitřního parelelního věta,kde tančí tančí s pudlíky utkanými z růřového kouře,kteří se vznáší nad hřbety zrezlých valachů přeskakujících plastová jezera zapomnění:O))