• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    v Revoluční - Robovska, v Moskevské, plus ty již zmíněné
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    HC_: myslim ze byl prestehovan z Milady jeden obchod do obchodniho domu Delta na Fugnerce
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    HC_: vedle CSOB, jak je budova "K" TUL
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    HC_: byl jeden v dolni polovine moskevsky nad nebo pod lekarnou.
    HC_
    HC_ --- ---
    nevite pls kde je v lbc nejakej obchod s latkama? google mlci, diky
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    vecer skialpovej atak na jested! ,)
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    Další turnaj v Červech! Tentokráte v Pandě...

http://www.facebook.com/events/268076233280739/
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    EDASX:
    HNZDD: hehe, velká pravda :))

BEBERA: jinak nevim, co přesně sháníte, ale já zrovna teď kupuju palubky (38 m2) tady
    osb desky ceník, překližka Liberec, Beroun, palubky ceník | Úvod | MAPH s.r.o.
    http://www.maph.cz/maph/index.htm

třeba ti to pomůže..?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: je to mala chatka s malou teraskou, cela ublozena pulkminky o prumeru tak cca 8 cm, takze bych tam nejradsi dala neco uzkyho, aby to nepusobilo jak pest na oko...o rozdilu cen v zelezarstvich a v Obi vim, jenze kdyz clovek necekane v nedeli zjisti, ze rodice potrebuji urgentne napevno sesroubovat velkou satni skrin a postel a nemaj na to nic a Obi je primo naproti domu, tak holt neni jina moznost :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    EDASX: jenze kdyz je clovek s ditetem doma, tak ma casu hafo, a do Turnova jezdime za tchyni, je to pri ceste :)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EDASX: pod to se podepíšu ;)
    GECKO
    GECKO --- ---
    BEBERA: Tak zrovna OBI je asi nejhorsi skoro vzdycky a na drobny zelezarstvi je fakt nepouzitelny... sroubky jen po par kusech v plastovy krabicce za balik atd.. Bauhaus je mnohem lepsi, ale na vic spojovaku Killich nebo Vrabec&Vrabec, ja zelezarstvi obecmne Hlaves na Letny.

Jinak mi asi neni moc jasny, jak si to zabradlo predstavujes, ale nebylo by pak lepsi pouzit proste prkna? Ty jsou na pile mnohem levnejsi...
    EDASX
    EDASX --- ---
    BEBERA: tyhle situace mi vzdycky pripomenou, ze clovek stravi den hledanim nejaky nesmyslny uspory a vubec nezohlednuje kolik u toho projede benzinu a stravi casu. =)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: kazdopadne dik za tip. Hobby markety apriori neodsuzuju, co se tyce cen stavebnin, pamatuju si, ze kdyz jsme rekonstruovali byt, vychazely nektere veci levneji, nez ve specializovanych obchodech, ale u dreva me strasil znamy, ze vychazi nesrovnatelne draz, nez na pile, a po vikendove zkusenosti, kdy jsem v Obi za par sroubku, hrebiku a uhelniku nechala ctyri stovky, se mi tam vubec nechce :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: tech lati potrebuju malo, jen cca 160, coz je 1/3 kubiku, ale porad je to na terasu chaticky, kterou si deda kamarada stloukl vicemene na kolene a kterou mame jen pronajatou na 2 roky, takze za to nechcem davat moc penez. Dokonce si myslim, ze vzhledove by se tam hodily spis nejake pulky kminku zbavene kury a natrene, nez perfektne rovne late, ale zas zbavovat 40-80 sousek kury se mi moc nechce...
    GECKO
    GECKO --- ---
    BEBERA: Aha... no otazka je, kolik jich ma skladem... to budou odrezky pri vyrobe standardnich rozmeru... ono, co taky s metrovejma latema... ale pkud ti staci... BTW, kolik tech lati proboha potrebujes? Co si tak pamatuju, nejaky late jsem kupoval jak v Bauhausu, tak v Drevotrustu, zadny extremni ulet to nebyl.. ve vysledku to vyslo tak nejak +- o neco malo drtaz nez na pile, ale byly hned a jak je meli uskladneny, tak i relativne suchy a mohl jsem si je prebrat... Ony ty hobbymarkety nemusi byt uplne blby... neco tam maj levny a neco drahy... tri srouby klidn v Bauhausu, kdyz jich chci 500, zajedu ke Killichovi, nebo pripadne Hlavesovi na Letnou.. ale treba betonovy zatravnovaci dlazky meli bezkonkurencne nejlevnec v Hobbymarketech (v tomto pripade shodou okolnosti nejlevneji v Baumaxu, ale Bauhaus byl jen o trochu malo drazsi, ale mel jsem ho dal, doprava by vysla draz..). Do toho Turnova kazdopadne predem zavolej
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: ja uz to tak v okoli obvolala a vsichni rikali kolem 5000 za kubik, proto me prekvapilo, ze v Turnove na pile nabizi metrovy late za 3000 za kubik (aspon podle jejich stranek). V sobotu se tam stavime a uvidime, jak to vypada. Tipla bych si, ze v Bauhausu bych se za to nedoplatila (zkusenosti po nakupu zelezarskych potreb)...
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: ]]]]]]*
    GECKO
    GECKO --- ---
    BEBERA: Late budou tak za 5500 kubik asi vicemene vsude.. v okoli Liberce, zkus Pila Rychnov u Jablonce nad nisou, je v Pulecnym v byvalym JZD, 605438132 nebo pila v Oldrichove, www.pila-platek.cz Otazka je, kolik tech lati potrebujes, jestli neni lepsi je proste koupit v Bauhausu, nebo v Drevotrustu ve Strazi. Na obou mistech je budou mit skladem a je to bliz....
    NONA
    NONA --- ---
    ELISCHA: v liberci to delaji asi zde
    Dorty Liberec - KONTAKT
    http://www.dortypopy.estranky.cz/clanky/kontakt.8.html
    sem fakt netusil ze to existuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam