• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    CERNA_RUKA: Jasno v tom nemám. Neštěstí jsem u toho nebyl. Zkoušel jsem najít nějakou statistiku ohledně vývoje kriminality na Jablonecku a Liberecku. Ta sice roste, ale z dat co jsou na internetu jsem toho moc nevycetl.
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    MILAZAJICEK: ale ty v tom maš jasno koukam
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    BEBERA: pizzerka Millenium, je to mezi ulicí pátého května a nemocnicí, takový oranžový barák. Tam mají luxusní dětský koutek.
    RADU
    RADU --- ---
    RSZ: pošta;)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Nemate prosim nekdo tip na restauraci s peknym detskym koutkem, kde by byl nejaky koberec nebo matrace, aby se tam daly odlozit i nechodici deti, a aby meli otevreno v pondeli v pul desate rano? Mely jsme favorita ZOO1320, ale ted jsem zjistila, ze oteviraji az v 11:00 :(
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MILAZAJICEK: nenapisou, ale hlavne je to uplne jedno kdo te poreze, ze ano...

To me pripomina otazku, kterou jsem chtel jako cerstvy Liberecak polozit - da se tu nekde sehnat vycvikovy kurz s teleskopem? chystal jsem se na to v praze ale pak jsem se odstehoval.

muzu googlit, ale kdyz uz sem pisu tak se zeptam tady :)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    MILAZAJICEK: a to je špatně nebo dobře?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MILAZAJICEK: jablonečáci
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    ATAN: ale jestli to byli romáci nenapíšou.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    ATAN: Sem zíral. Hlavně nechápu že tam v tu dobu nikdo nebyl. V tu dobu se tam pohybuje přece dost lidí? Takže mám z toho trochu pocit že ti co to viděli dělali že nic nevidí.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Uz ani za bileho dne v liberci neni bezpecno.
    Útočníci chtěli po dívce peníze. Když nic nenašli, pořezali ji - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/policie-patra-po-utocnicich-kteri-v-liberci-porezali-divku-pa4-/liberec-zpravy.aspx?c=A120420_101840_liberec-zpravy_oks
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    BEBERA: fer, diky
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Molitany jsem kupovala tady http://www.moliten.cz/215-molitanove-desky , ale kupovala jsem celou velkou desku, kterou mi podle potreby narezali. Je to za benzinkou naproti Babylonu.
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    když se tu dneska tolik poptává, tak taky něco shánim.....potřebuju nějakej molitan, velikost cca 0,5m x 1m x pár centimetrů vejšky...do obi sem se radši neobtěžoval...dá někdo typ?

LWEEK: příjdou ti docentovy nabídky snad málo sluníčkový?:D
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: nojo...v Jablonci maj vsecko lepsi :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: á tak paničce není Liberec bez devoskytu 7 dost dobrej.. to si asi panička bude muset zajet do jablonce
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    RSZ: tam prave nemaji :( resp. maji jen Devoskyt 1 a ja bych nejradeji Devoskyt 7. S tim byl v Liberci vzdycky problem...:(
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: já chodím skoro zásadně do barev-laků v barvířský, naproti hasičárně
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Ted mi tu partner povida, ze pry ty velke Barvy, laky na Milady Horákové uz nefunguji. Nevite, jestli je ta prodejna definitivne zavrena nebo jen nekam presunuta? Popr. kde jinde bych mohla koupit sterku Devoskyt? DIky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam