• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KUBALIBRE: Doufám, že nenaznačuješ to nejhorší, to by mě mrzelo... Pořád lepší, když tu štěká pes než šéfová vývoje, viď MORIARTY...
    Btw. stejně mám pořád sluchátka!
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    JONAS3: btw za chvili tam už bude jen jeden pes :( ten co nejmín štěká ;)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    JONAS3: ano, hned vedle toho stromu jsem stál, a koukal mi kousek čumák...tam je to ještě naše, placené..a vy tam nemáte naznačen ani vjezd, jen někdo kdysi odvezl kolečkama hlínu a udělal si tam vjezd a parkování....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KUBALIBRE: Myslíš tady, jo?

My jsme tu samí kokoti. A někdy nás kokoty serou ti štěkající čtyřnožci... ;) Ale jenom trochu.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    KUBALIBRE: tak třeba benzín, tím se na autě snad nedá nic zkazit.
    JONAS3: jako je pravda, že kdyby to auto zapálil, tak by ten nápis už nebyl tak výraznej.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MORIARTY: Horst přece nabízel nějakou vychytávku, že jsi tu káru mohl pak i zapálit, tak možná to ;)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    MORIARTY: vona to asi nebude ta normální lihovka...je to nejspíš taková ta tegovací s kuličkou uvnitř, páč to lihem nejde...a bojim se použít něco jinýho kvůli tomu laku...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    KUBALIBRE: líh?
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    MORIARTY: tak to si koukej najít, čím se to dá sundat z kapoty aniž by se poškodil lak...nebo to bude nová haupna za 30k...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    KUBALIBRE: Někdo se snažil zfalšovat můj podpis. To se muší vyšetřit
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    CRS1138: stříbrným liháčem se podepsal: DEBIL
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KUBALIBRE: co ti tam napsal?
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    MORIARTY: popsali černýho superba v kombiku...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    KUBALIBRE: Poptám se, kdo to byl :)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    MORIARTY: někdo z týhle vymaštěný firmy mi popsal onehdá auto fixem, protože naši bydlej hned vedle..jenže inisoft tam má jakési parkovací stání, i když maj naši pronajaté parkování u chodníku, kde sem zaparkoval...jenže nejakej kokot z inisoftu neuměl nejspíš vycouvat a tak mi to zlostí počmáral...kokoti...doufám že tam pracuješ a pošleš je do prdele! a at si koukaj opravit plot, nebo jim ho podpálim ;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Jobs.cz - Spojení s elitou - nabídka práce, volná pracovní místa i brigády - Obchodník - pracovník telemarketingu
    http://www.jobs.cz/pd/355979697?rps=11§ion=searchform
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TOMAS: uz sedej Na Kopecku a za chvili se presunou za echt ceskym hospodskym smradem do Svijanky... nakoupenou maji bizuterii...
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    BEBERA: posli je na Jested, tam budou prodavat nejake miniatury vysilace... je to kyc, ale je to symbol |Liberce
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Vsem moc dekuju za tipy
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MORIARTY: mas pravdu, na tenhle obchod s keramikou jsem uplne zapomnela. Myslim, ze se nedavno prestehovali, jestli jsem je spravne vygooglila, jsou ted v 5. kvetna a maji bohuzel jen do 17:00...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam