• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONYXS
    JONYXS --- ---
    ANS: Sem se otom uz znikym bavil , Tu muziku tam hrajou prave kvuli tem zevlum protoze jich tam bylo fakt kotel. Chtej jim to zevlovani zneprijemnit , a co jsem si vsiml tak se jim to uspesne dari :D
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    ad lázně, vtipný je tohle https://www.dropbox.com/sh/c9471engwi99kwu/v-cNy8TwYz/LazneSyner/lazne_foto_vyber syner nevyhrál, a neměl být ani subdodavatelem
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Co to tady kandiduje za flundřičku na hejtmanku? Sice je z mého neoblíbeného tábora, ale ven to čert, vypadá k světu a ještě se k ní dá vstoupit ZDRARMA.

BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    DR_ZIIII: ou…good luck :/
    DR_ZIIII
    DR_ZIIII --- ---
    MORIARTY: jo to uz je mi ted taky jasny..
    DR_ZIIII
    DR_ZIIII --- ---
    TOMAS: to je jasny...zatim nic
    RADU
    RADU --- ---
    VEETUHS: ...ukradený auto řítící se do Polska řízené opilým Polákem?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOMAS: ukradený auto řítící se do Polska?
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    V Liberci kolo nikdy do sklepa, nejlíp do i v ložnici zamykat na řetěz
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    DR_ZIIII: aukro? minibazar? zastavarny v nejbliszim okoli...?
    DR_ZIIII
    DR_ZIIII --- ---
    Zdravim, vim ze sance je minimalni, nicmene kdybyste nekde zahledli jedno z techto kol, dejte mi prosim vedet na 773123327. Obe kola byla odcizena ze sklepa ve Vanurove ulici z nedele (3.6) na pondeli. Diky za jakekoli info.

KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    KUBALIBRE: vyřešeno :)
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    no jde mi spíš o někoho, kdo má velkou dodáfku a kope se doma doprdele a chtěl by si nějakou kačku přivydělat...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RADU: aha, pravda, vozili mi těžký věci těžkotonážníma mackama..
    RADU
    RADU --- ---
    AQUALOCO: 15kč/km je normální aktuální cena za průměrný Iveco, do který se to vejde v poho.)

KUBALIBRE: Kdybys chtěl tip na laciný dopravce, pošta;) event. doporučuju mula.cz;)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    KUBALIBRE: a to za 15 Kč/km bys to měl za hubičku. To jsou tvoje palubky nebo je nakupuješ? By ti to mohli ev. hodit, ale je to štreka asi už...

co sehnat někoho s odtahovkou - vlekem a jebnout to na to?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tohle rozhodně pobaví!

Liberec nemůže před soudem s věřiteli mistrovství najít smlouvu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/liberec-nemuze-najit-smlouvu-o-lyzarskem-mistrovstvi-p1m-/liberec-zpravy.aspx?c=A120605_163628_liberec-zpravy_alh
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    spam:

poptávám odvoz 13balíků palubek, který jsou 5m dlouhý, z Liberce k nám do Skvrňova..palubky musej být aspoň 4m v(na) autě, aby se nerozlámali...v případě většího auta bych ho ještě donaložil, tak aby jelo vytížené...taky bych si představoval nějakou rozumnou cenu, tzn. nafta + něco za čas a ne platit 15kč/km..

kdyžtak pošta, díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam