• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    A jeste jeden rybi dotaz. Je v botanicky nejaky vodni tunel, pod kterym se prochazi a plavou v nem zraloci nebo podobne potvory? Mi to partner vytrvale tvrdi, zatimco ja si odtud pamatuju jen maly akvarko u vstupu, sklenik a rodaky na zahrade a vytvrale mu tvrdim, ze si to plete s morskymi akvarky v Thajsku...
    WYMA
    WYMA --- ---
    BEBERA: přerybováno je poctivě na fojtce.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    MAGGIE: achne...a ja synovi dneska slibovala, ze pujdem koukat na ryby...:( takhle se potahnem az do zoo...
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    takže vyřešeno tady : mapros.cz
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    RSZ: no to je právě moje noční můra.. :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: v tom případě:

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    jenže slečna už to doma má a je záhodno jí pomoci ;)
    RSZ
    RSZ --- ---
    nebo místo polystyrenu EPP, tady jsem objednával, a za 2 dny je to doma
    http://www.cemech.cz/deskove-epp-c-29.html?zenid=u0u24s565t16iqoolo3mv95cr3
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    respt já jsem tu 10 nenašel extrudovanou nikde nenašel
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    tam ji nemaj protože to scháním pro holku z FA a nejtenčí extrudák se dělá o tl 20
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    HNZDD: řezačku odp. drátem maj na fakulte architektury, ale pochybuju, že s tak dlouhym srátem. navíc si nemyslim, že by ten řez byl kvalitní. kup si rovnou dve desky v těchto tl. ne?
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    zdar nevíte kde bych si mohl nechat rozříznout extrudovanej polystyrén tlustej 3 cm na dvě části tlustý 1 cm a 2 cm?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MORIARTY: Tuhle jsem tam sel a premyslel, jestli uz je po nebo stale pred rekonstrukci. Nez jsem dosel do bazenu, tak jsem si zaboha nevzpomnel...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RSZ: Je to vlastne takova rekonstrukce historie Nerudova namesti v druhe polovine 20. stoleti, ze? Skoda, ze zustava obyvateli Liberce nepochopena, nedocenena…
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: místo mrmlání bys mohl ocenit, že město konečně dostalo neruďák ze stavu z roku 1950 do stavu z roku 1975
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    To Nerudovo náměstí se ještě bude opravovat a nebo to je původní uměleckej záměr, že když už tam není socha Neptuna, tak tam alespoň bude povrch připomínat vlnobití? :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    JONAS3: Joo Algida, polížeme, zajezdíme na koníčkovi, pak nějaký ten výstřik z hadice .. a hlavně zadarmo!!
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    GRYFY: cywe, houby alternativa, buržousti jste... i když to platí koleje
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    VEETUHS: na skluzavku poteče teplá voda takže počasí nám v tom nezabrání
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    u slovanu smrdi od fotbalu..to je snad jasny..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam