• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MORIARTY: Ještě ne, ale uvažuju o tom, že jí na dveře klíčem vyreju znak renaultu :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Propíchals jí ty dveře?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: takhle zastavit u nás, tak ji propíchám gumy, jako tuhle nějakýmu kreténovi na dobiášce
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    HAWKEYE: Ona tam nechává věci, které jsou evidentně nepoužitelné. Tuhle tam nechala rozštípané dveře...

Jak říkám, je to ultimátní blbka. Třeba parkování, všichni parkují takhle ||| a ona přijede a postaví to takhle | | / | nebo lepším případě i takhle | -- ||. A na parkovišti se 6 místy je to fakt pruda.
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    ATAN: na mem aute zas dnes v noci nekomu vadilo leve zrcatko
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    HAWKEYE: hulváte! máš to prodat na aukru ;)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    no tak ja rano vylezu z bytu a zakopnu o umyvadlo co jsem vcera vecer krasne naaranzoval k nadobam na trideny odpad s vedomim, ze hodny popelari ho odvezou,popr. se jeste nekomu bude hodit. Ten blbec co si dal praci, a prines mi ho zpet,tak mi jeste napsal listecek.Hulvat:))
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    ATAN: jestli to nebude tim, žes zabral místo nějakýmu senilnímu dědkovi..?
    ATAN
    ATAN --- ---
    HNZDD: no parkoval jsem sice ne zrovna podle predpisu, ale nikomu to neprekazelo, na tom miste vzdy nekdo parkuje. take kdyz tam prijedes po praci kolem sedme vecer, tak jsi rad i za tohle misto. senilnich dedku je bohuzel vsude dost. dnes rano tam stalo zase jine auto, tak jsem zvedavy.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    jj nebo že nešláp ráno do hovna po nějakým domácím miláškovi
    RSZ
    RSZ --- ---
    HNZDD: může bejt rád, že ho někde u popelnic neznásilnili... přecejen dobiáška žejo
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    ATAN: asi blbě parkuješ ;))
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ATAN: sorráč kemo
    ATAN
    ATAN --- ---
    to mne zas vcera nejaky dobrak na dobiasce propichl dve pneumatiky.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BEBERA: Ptej se na magistratu. Dal jsem zadost a do 1/2 roku (!!!) nam je privezli. Mesto ma nejakou smernici, nebo co, kde se vychlouba, ze by to nemel mit nikdo vice jak 400m k nadobam na trideny odpad.
    A ti ignoranti, co netridi, co je proste skupina neuveritelnych kretenu. U nas je to taky tak, ze jsou na dohled a ani se neobtezuji...
    Jinak trideni v Liberci resi obecne zavazna vyhlaska 9/2005, ktera ve svem cl. 3 resi co se tridi, a v cl. 5 povinnosti. Nekterym staci trochu pohrozit.

Jinak dnes jsem krave od nas, co rekonstruuje byt, donesl zpet umyvadlo a oprel o dvere s peknym listeckem ;), ktere jako spoustu jineho objemneho odpadu jen tak pohodila k nadobam na trideny odpad. Krava blba stara...

Statutární město Liberec - Oddělení odpadů a ovzduší
    http://www.liberec.cz/wps/portal/statutarni-mesto-liberec/magistrat-a-radnice/odbory-magistratu/odbor-zivotniho-prostredi/Odd%C4%9Blen%C3%AD%20odpad%C5%AF%20a%20ovzdu%C5%A1%C3%AD
    BARRUSHE
    BARRUSHE --- ---
    Co to je daleko? U nas nechodej, ani kdyz jsou blizko :/ No mozna pro ne jsou nepredstavitelne daleko, to je fakt. Nevim, jak u vas, ale prijde mi, ze jsou lidi liny dojit i 500m. Neustale narvana popelnice papirem, plastem atd. Podle me, kdo chce tridit, tak tridit bude. I kdyby to mel nekam vozit.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Kdo rozhoduje o umisteni popelnic na trideny odpad? To si rozhoduje sama ASA, nebo nejaky odbor na magistratu? Zrusili nam popelnice a nejblizsi jsou tak daleko, ze tam sousedi odmitaji chodit :(
    KLARUSS
    KLARUSS --- ---
    ANS:
    RSZ: pardon za to foto, nemela jsem jine. ted je samozrejme umyty. co vsechno pamatuje, nevim, ale funguje bez problemu.
    ANS
    ANS --- ---
    no ten uz pamatuje :D stejnej model sme meli doma tak v 92. tam bude pripecenej jeste nesizenej eidam!
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyjo ten toustovač je bomba, v tom bych se štítil i rozdělat klih:)
    KLARUSS
    KLARUSS --- ---
    Nepotřebuje si někdo dovybavit kuchyň? :) Nabízíme nádobí různého druhu za odnos z bytu v centru Liberce.. Ve čtvrtek předáváme byt, tak ať to nevyhazujem..
    [ OFFERINGNABÍZÍM: nadobi a knihovna k odvozu z LIBERCE / Liberec ]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam