• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: zakážu si chodit po přechodu, a svoji mámu proplesknu:(
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    takový mám nejradši, skáčou metr vedle přechodu před auto a ještě vošmatlávají skla
    RSZ
    RSZ --- ---
    NONA: mě na přechodu málem porazil 50ti letej chlap, zůstal sem stát s rukou opřenou o jeho čelní sklo, měl by každej mezi 40-60 mít zakázáno řídit?
    NONA
    NONA --- ---
    MRDAC_BEDEN: od kolika let smeji deti na kole na silnici ?
    uz mi jednou vjelo maly dite primo pod kola , jelo furt rovne a najednou to vzalo napric pres silnici , nastesti mam dobry brzdy a minul sem ho o par centimetru ,
    maminku co s nim jela bych na miste nejradsi proplesk :(
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: normalni cyklista by po ni nejel (presne z duvodu ktere uvadis), s dve detma se ale hodi i takhle zmrsena cyklostezka
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JENDAVB: Plus hned na první fotce mít to pěkně nepředpisově parkující auto :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MAGGIE: Nejvic se me zamlouva ta vecne urazena znacka uz jsi ani nepamatuju co tam vlastne ma bejt :D asi prednost ale tezko rict .A opravdu ostudne je delat clanek a tu znacku tam alespon nenafejkovat :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: po tý cyklostezce směrem nahoru by jel jen kretén no.. nejen že se musíš vyhnout parkujícím autům a chodcům, ale ještě dát přednost autu co by případně vyjelo z Veleslavínovy..
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MAGGIE: To držím palce, cyklostezka fungující zároveň jako parkoviště si zaslouží vyhrát :)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    MAGGIE: teeda 50m novy cyklostezky)) to je fraska
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Upravená Husova ulice bojuje v soutěži o nejlepší dopravní řešení - Statutární město Liberec
    http://www.liberec.cz/cz/aktuality/zpravy-z-mesta/upravena-husova-ulice-bojuje-soutezi-nejlepsi-dopravni-reseni.html
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Nejedete nahodou nekdo dnes do Prahy? Potrebovala bych neco urgentne predat. Moc dekuju...
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    Kubalibre: nastrel ceny toho nábytku by nebyl?
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    Xmartt: jestli ti jde o kvalitu, zajed si na zamek na Sychrov...
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    poraďte mi prosím v LB nějaký solidní zlatnictví, potřebuju opravit náramek a náušnice.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JONAS3: dobrej pribeh...a tchyne mela pravdu :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    Kdyby někdo sháněl oblek, tak blažek má 30-60% slevu.
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    OMIKK: jinak vyjádřeno polák = ostravák
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    jo ostravak a polak to je podobna verbez)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    to už je zase pátek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam