• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ANS
    ANS --- ---
    BEBERA: desny kecy tohle. bojovniky proti multiplexum samozrejme cenim .), ale z hlediska filmoveho zazitku za 160 v kine, je 50 za zlo v lidakach slusna zlodejina, kdyz uz to chces srovnavat. samozrejme to ze ti zvuk filmu prehlusi i tramvaj a troubeni slona je velka vyhoda. program radsi ani nekomentuju .)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BEBERA: Delat veci polovicate je nesmysl, nejake solichani pres projektor... Nebo at tomu nerikaji letni kino.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    NYCK: mne kino venku, s obcerstvenim po ruce a klidne i s pivem do kelimku a za padesat korun prijde jako fajn vec. Zejmena v Liberci. Alternativne muzes jit do palace Cinema City nebo jak se to jmenuje a vyvalit za nejakou kravinu ve vymrzlym sale a se zvukem na maximum tusim 160 korun...skoda jen, ze nehrajou i nejaky novy veci, tohle vsechno znam...
    YORICK
    YORICK --- ---
    JONAS3: a doprdele! vole, ta mala druha zprava, to je naky Hulenino dilo, ne?:)
    ANS
    ANS --- ---
    Benátská noc je boží, ty kundo! | Markething.cz | O věcech, které hýbou trhem a společností
    http://www.markething.cz/benatska-noc-je-bozi-ty-kundo
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    YORICK: Na Landu kašlu, nejvíc se těším na tyhle bubáky. Není nad pořádný Psy Core

YORICK
    YORICK --- ---
    a to ceka to nejlepsi - Daniel! doufam, ze pujdes radne zapogovat!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jen tak mimochodem, dnes začíná Benátská, doufám, že vykazujete stejné nadšení jako my. Myslím, že ještě nadšenější budou pod Ještědem, kteří mají přímý výhled.

Dnes bude slovenská část - Kristina, Tublatanka, Nagy, No name a Horkýžeslýže...

Ještě mi někdo vysvětlete, kde že jsou ty stage, nějak to z mapy nechápu
    http://www.benatskanoc.cz/res/download/planek.pdf
    ANS
    ANS --- ---
    haha .)
    NYCK
    NYCK --- ---
    Po roce, co tady bydlím jsem byl včera v Lidových sadech na pivo a vedle v altánku běžel Poslední skaut. Ani nevím jestli doběhl, protože nám z nařízení provozovatele začali po začátku filmu točit do kelímku, i když jsme seděli až u pince. Projekci z projektoru na plátno cca. 3x7 m sledovalo asi 10 lidí a jestli za toto někdo vybírá pade...... Mám pocit, že kdyby to dali za tři pětky, nechali lidi na zahrádce na pokoji, udělali tomu nějakou sympatickou reklamu, mají tam plno a místo deseti lidí jim přijde třeba třicet a vydělají dvakrát tolik. Nebo se pletu a je to jinak?
    TROTAK
    TROTAK --- ---
    RSZ: pokud ti to staci 01.08. tak do Koprivnice jedu ....
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    RSZ: hodil bych tě tam, ale žena bude mít káru na moravě...kdyby to ale počkalo ještě tejden, jsem k mání ;) vemeš rodinu, dojedeš k nam obytnym a pak vyrazíme solo směr kopřivnice..
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: dám ti pajdu na kino, když mě hodíš do Kopřivnice
    YORICK
    YORICK --- ---
    ANS: nerek bych, ale kdyz myslis;)
    ANS
    ANS --- ---
    YORICK: imho moc za pusteni projektoru na zahrade .)
    YORICK
    YORICK --- ---
    RSZ: takze kupujes Tatru, jo?;)
    YORICK
    YORICK --- ---
    ANS: zas co je dneska 50Kacek?;)
    ANS
    ANS --- ---
    MORIARTY: no nevim, jako kulisa k pivu dobry, ale vybirat za to 50? .. pokud teda neco neudelali s technickou kvalitou
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Kdyz bude v klokocove mejdlo proc ne :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    nechcete si někdo udělat výlet (vaším) autem do kopřivnice? Potřebuju tam hodit pro auto. Ideální spojit s vyhlídkovou - severní - trasou přes Orlické hory a Jeseníky, v Kopřivnici navštívit tatra muzeum, a Štramberk o dva kilometry dál. Platím palivo, oběd, svačinu a stimulanty.

Štramberk

Tatra muzeum

taková nabídka je tu jednou za život!:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam