• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    cože se to právě děje před radnicí?
    procházel jsem ve chvíli, kdy končí nějaký tanečně-divadelní vystoupení nebo co, což vypadalo v poho, ale potom nastupuje hoper a jeho crew, týpek zpívá něco ve stylu "asi už sis všimnul, že Liberec je pro mladý v pohodě, že kultůra tu pro všechny jede..."
    ...zajímalo by mě, na čí objednávku tohle někdo napíše a za kolik to tahle crew performuje...jen se mi zas chce trochu blejt, když poslouchám slova tohoto mladého umělce, protože se mi nemohlo nevybavit, jak dopadla finančně letošní Ještědská Odysea (20k v provaru), díky tomu, že se na nás vysral jeden nejmenovanej aktér společně s lidma, co určujou kam potečou peníze z dotačních fondů...ale tak hlavně, že zbyly zlaťáky na hopera, co říká, že je to v pohodě...tak asi joo no, když to řiká...
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: a to musi bejt hned vod Schutzstaffel? Pan je elitar a vobycejnej vod Wehrmachtu mu neni dost dobrej co?!
    RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte někdo prosím na půjčení klešťovej SS ampérmetr? Případně takovej bočník, abych mohl měřit cca 40A běžným ampérmetrem..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: do tretice neasi :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    FILOMENA: zase????
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    FILOMENA: flek uz je zmenenej :)
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    HAWKEYE: vypada to na zmenu fleku. hlidej v patek!
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    spam:
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Hluk ve Vesci při Benátské noci překročil normy. Hygienici zváží pokutu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/hluk-pri-benatske-noci-ve-vesci-prekrocil-normu-f5g-/liberec-zpravy.aspx?c=A120822_1819529_liberec-zpravy_alh
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RSZ: no vidis, prezili jsme to :). Konecne poradna boure v Liberci, az to oknama hazelo! Super :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    cive, slušná apokalypsa, pomodlíme se naposledy?
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    RSZ: garaz na Hanychovske 483, najem 5000 rocne... volna ihned
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    A máme to tu znovu - zítra mám od 14:00 do 15:00 online rezervaci na přepis auta - přihlášení, ale určitě to nevyužiju, heslo 2118, třeba se to někomu z vás bude hodit.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    hele za pět mega ti postavim i garáž :)))
    RSZ
    RSZ --- ---
    sháním nějaký bezpečný místo pro parkování wohnwagenu, do cca 5000tis. za rok
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MAGGIE: profesionalni lupici, co vlezou kam muzou a nemaji psi na voditku?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Jako relativne cerstvi liberecaci jsme vcera navstivili tzv. Zahradu vzpominek. Rozpacity dojem jsem se rozhodl overit na netu a nasel jsem clanek ktery moje pochybnosti docela dobre pojmenoval.

Zahrada vzpomínek aneb výsměch liberecké historii za pět milionů
    http://www.nasliberec.cz/view.php?cisloclanku=2011110002
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    ATAN: Objektiv zevnitř se dá vyčistit dost blbě. Umí to jen speciální servisy v praze a stojí to fakt dost peněz, Zkus se poptat v AWH servis (nebo AVH teď honem nevím). Sídlejí na vinohradech mezi Florou a náměstí Jiřího z Poděbrad.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ATAN: Na papiraku jsme to davaly nejakemu panovi do noveho boru vsechno co se fotaku tykalo maximalni spokojenost ale na jmeno uz jsi nespomenu... tak jse tam optej bylo to ale trochu na dyl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam