• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    BEBERA: No jak se to veme... bydlel sem v hokejce a ted bydlim mezi Libercem a Jabloncem :)... este mi zabere misto v buse z Prahy domu....
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GECKO: takhle podporujes cestovni ruch v regionu??? Ze ty jsi z Jablonce..?!?
    GECKO
    GECKO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Aha... v tom pripade na to IMHO kasli, jezdit do Libu jen kvuli Decathlonu smysl nema... jizdenka te bude stat 150 Kc se SA tam a zpatky, pak dalsi ctyri petky za listky z Fugnerky do zony Sever,spousta casu atd...
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    BARA_ONLY_ONE: z Prahy jsi v Libu za hodinku, tak si udělej výlet do Jizerek a stav se v Decathlounu a máš to jak kdybys šla nakupovat buřty v Praze ;)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    RSZ:
    GECKO: Jsem z Prahy, proto se ptám.
    GECKO
    GECKO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Hele, jesti ses v Libu,t ak tam proste zajed nebo zavolej, jestli to mas 50 km tak na to asi kasli... treba ja se tam stavoval v nedeli, ze se podovam na spacaky, se specialnim zamerenim na detsky a sortiment me neuspokojil vubec... (a trvalo mi dost dlouho, nez sem tech par spacaku nasel, ale za to muze moje sociofobie, nerad se ptam, kdyz to muzu najit sam...).
    RSZ
    RSZ --- ---
    BARA_ONLY_ONE: hele a nechceš si do toho posranýho decathlonu už zajet?
    já tě tam snad klidně hodím..
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Díky za odpovědi, mám z Decathlonu dvě trička, pravda, moc funkční nejsou, ale vzhledem k tomu, že byly levnější než obyčejné bavlněné tričko v ČR, tak dobrý. Momentálně sháním činky a švihadlo se závažím - na tom se nic zkazit nedá. Spíš mě zajímalo, jak jsou na tom se sortimentem - v Itálii mají v Decathlonu boty normálních značek jako je Merrell, Nike apod. za velmi příznivé ceny, je to i u nás?
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Jako některý věci jsou v Decatlonu hodně dobrý, jako mám od nich botasky a mám je 2.rok a bez probléu, kupodivu nikdo nepadá na zadek když si po celym dni sundám boty... většina výbavy na kolo je taky ok, dresy fungujou jak maj... no problemo, když by to člověk chtěl takhle brát tak větnamci jsou vlastně téměř všechny krámy...a že v německu bude decatlon kvalitnější to bude vždycky.... vždyť stačí jet do německa nakoupit potraviny a porovnat s námi... s oblečenim je to stejné
    GECKO
    GECKO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Tak ja bych je zase tak neodsuzoval jak to tu pada.. zalezi na tom, co chces a v jaky kategorii tu vec pozadujes... Specialka s matrosem vyssi kategorie na urcity sport to neni, ale zase obecne, treba bezny sportovni boty za rekl bych dost slusny ceny v prijatelny kvalite, detsky boty temer bezkonkurencni, detsky kolo za velmi prijemnou cenu a tak...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jak již bylo řečeno, levný šunt. Ale některý věci jsou dobrý, např. pytlík na maglajz stojí v horolezeckých krámech 500,-, v Decathlonu 150,-. Nebo košík na lahev na kolo, ponožky, prostě na takový habrajz na kterém není co zkazit je super.
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    AQUALOCO: kurník ten kostel je snad zakletej
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: já sháním jen šunty, dám si tedy na ty dobré věci pozor!
    WYMA
    WYMA --- ---
    BARA_ONLY_ONE: jako určitě je to levný. některý věci jsou ok, některý věci jsou šunt. záleží co sháníš.
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    OMIKK: Filtrovala jsem a nic.. Nicméně díky za info :-)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    BARA_ONLY_ONE: uz to tady jednou bylo) jsou to obycejny veitnamci) nejezdi tam!
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Zjistila jsem, že je v Liberci sport Decathlon. Znám ho ze zahraničí jako neuvěřitelně levný sport.. platí to i v Decathlonu v Liberci? Nerada bych tam jela zbytečně. Díky za info
    Decathlon - Prodejna v Liberci
    http://www.decathlon.cz/html/liberec.html
    GOG23
    GOG23 --- ---
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: A umřel zakladatel severáčku, kterej se zasloužil o Liberec

A vůbec, já dostal pohled od Přémy, takže vím, koho volit za prezidenta.
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRDAC_BEDEN:
    MRDAC_BEDEN:
    MRDAC_BEDEN:
    MRDAC_BEDEN:
    MRDAC_BEDEN: hele přeháníš, viděl jsem novej zpravodaj liberecký radnice, a tam píšou že město vzkvétá, děti mají kde plavat (konečně), důchodci se mají dobře, a je tu vůbec úplná paráda..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam