• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Včera jsem po dlouhé době potkal Šolce. Normálně nemám komplex z vyšších lidí, ale u Šolce mě znervózňuje, že z metru s plným záklonem nevidím jeho hlavu...

Zde zmenšen pomocí filmového triku:
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: si pod tou parukou schovává úplatky
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: sepp určitě má, ten bude hrát Pepíka ze Žižkova v novém remaku hříšných lidí města pražského..

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    EWUSHA: A proč ne? Nebo tu snad někdo pochybuje, že nemají zajištěnou nějakou trafiku?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Tomu se mi ani věřit nechce
    "Dušek informoval o tom, že odstupující radní Libereckého kraje za ČSSD Martin Sepp, Pavel Petráček a Zdeněk Bursa, že se vzdají nových mandátů krajských zastupitelů."
    V liberecké ČSSD po volbách padaly hlavy – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/282058-v-liberecke-cssd-po-volbach-padaly-hlavy.html
    RSZ
    RSZ --- ---
    sháním vysavač, jakýkoli stůl a nějakou knihovu/skříň s policema, za odvoz nebo do kila - vše je do dílny, takže na stavu nezáleží
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    _TOM: Diky, zkusim
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    HAWKEYE: nakup kotel božolé či cabernetu a já ti to zamotám ;)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    shanim nekoho na opravu (zahackovani) dreadu.Vite???
    _TOM
    _TOM --- ---
    FIYAH: sehnat scanner, nebo zajít k Pikousovi
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MAGGIE: Ted uz jo, dekuji za vysvetleni. :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CRS1138: o jedněch dluzích se jakoby nevědělo, o druhých se taky jakoby nevědělo - nevidíš v tom rozdíl? ;)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RSZ: Jaky je vlastne rozdil mezi hospodarenim ODS a tim jak hospodarili komuniste behem jejich totalitni vlady? Po jednech zustaly dluhy a po druhych taky.
    RSZ
    RSZ --- ---
    tady paní spravedlivá z ODS ať už jde taky do prdele:

"Je to pro mě velmi smutný obrázek. Neseme výsledek té vyšší, celostátní politiky. Naši kandidátku tvoří úspěšní lidé, kteří nejsou vtaženi do různých kauz, ale pro lidi to nebylo možná dost sexy. Každopádně Starostové mají velmi dobrý výsledek - proč je nepochválit," poznamenala jednička strany Eva Bartoňová.

Totální krach ČSSD v Libereckém kraji, na koni jsou Starostové - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/volby-v-libereckem-kraji-vyhrali-starostove-f31-/domaci.aspx?c=A121013_193428_liberec-zpravy_tm

neni to spíš důsledek toho, že každej ví, že třeba Zíka vypadl z kandidátky až těsně před volbama, a zůstává bafuňářem v liberecký ODS?! Jim ty komouše fakt přeju...
    FIYAH
    FIYAH --- ---
    Prosím pěkně, nevíte na koho se obrátit, kdybych potřebovala z diaků udělat fotku, takže nějakej scanner, nebo tak nějak?? Děkujíí
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak ja myslim ze to vypada docela "dobre", ne? V Liberci neziju tak dlouho, ale nejake to povedomi mam. Hlavne ze ODS a CSSD dostali pres prsty. Nevim ale co si myslet o komunistech (z obecnych duvodu) a o Starostech (o tech nic nevim).
    RSZ
    RSZ --- ---
    Liberecký kraj - výsledky - krajské volby 2012 - volby.idnes.cz
    http://volby.idnes.cz/kraje-2012.aspx?o=6&t=2
    ATAN
    ATAN --- ---
    nevite, kde se da v liberci sehnat menic napeti 110-220 pro americke pristroje?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    HAROLD: chich, a teď ještě fotku!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam