• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: fůůůů jaká škvára? Myslíš speciální minerální povrch pro sportoviště a okolní plochy se zjednodušenou údržbou za 16 850 935,- ?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MORIARTY: těšim se
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: Asi bude stačit aby nepřišla jedna dotace z ROP a bílí tygři budou hrát hokejbal na škváře.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    A pak že zdroje nejsou! Ale jsou...!
    Jinak mi přijde dobrý kšeft, ručit majetkem v hodnotě 660 mil za úvěr 150 mil.
    Takže fanoušci těch vypelichanců, šupky dupky do arény, než se zase vrátí hokej do staré haly ;)

Zadlužený Liberec si půjčuje 150 milionů. Ručí za ně Tipsport arénou - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/pokud-liberec-nebude-splacet-muze-prijit-o-tipsport-arenu-p3t-/liberec-zpravy.aspx?c=A121025_104603_liberec-zpravy_tm
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    MAGGIE: obavam se ze by mi to bylo maly..
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    kde u nas koupim sponu do klipramu?
    PINJAA
    PINJAA --- ---
    EWUSHA: nad chrastavskou smerem na total,pred tou levotocivou zatackou - servis Novotny -TOP :)
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    ZICHY: kdyz rikam doporucuju tak tim nechci opotrebovavat klavesnici na svym novym meku nybrz naznacuju at tam urcite jdete:] a date si cokoli..pozn.red.:]
    WYMA
    WYMA --- ---
    EWUSHA: např. v pneumaxu ti to udělaj rovnou při výměně pneu.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Necháváte si někdo čistit klímu v autě v Libu či okolí? Ráda bych si ji nechala vyčistit, ale nevím kde. Brala bych rychlý, kvalitní servis za super cenu :-)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    WELITELKA: burgery v mrdě říkáš? hmm:) povídej mi o tom..cos dávala? co ty omáčky a jaký maj hranolky?
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    hele vy vidlaci a poziraci korinku obzvlast..doporucuju novou amicskou burgrarnu..aneb yeeaaahhh..to to je dobjy]
    Chicago Grill
    http://www.chicago-grill.cz/
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Já jsem nedávno obdivoval tu "alej" jinanů před nádražím. imho tam tak jeden ze stromků přežije zimu
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: stromů tam bude určitě hodně, ale to jsou takový ty stromy jako u plazy - zapíchnou to do hlíny, vyfakturujou, a buď do roka chcípne, nebo ho bavorákem sejme majitel přilehlý herny..
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Koukám, že se to bude táhnout jak seriál Tak jde čas.
    Hlavně sem zvědavá, kolik tam bude stromů a o kolik se to prodraží....
    RSZ
    RSZ --- ---
    MORIARTY: zároveň tím revitalizovali i tu ulici za DM drogerií, kudy teď jezděj všichní, kteří si dřív zkracovali cestu z Husovky na Rumjancevovu přes Voroněžskou;)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    EWUSHA: Já myslím, že ta revitalizace funguje, nikdy tam nebylo tak živo než teď, když je tam hromada dlaždičů a několik těžkých strojů
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    RSZ: to je jak u nás ve vedlejší vesnici...tady se zavře silnice, abys to musel objíždět jak kretén přes hornídolníprdel, že se tam bude dláždit...jenže je hotovej jen hlavní řád kanalizace a přípojky ne...ale na ně už nejsou peníze stejně jako na dlažbu, takže se to jen zasype štěrkem po cca 2 měsících a bude se zase jezdit normálně přes "tankodrom"...a pokračování až budou prachy od "ratha" resp od středoč.kraje :) řekl bych že celá ČR je jedna vesnice a na hranice by měli dát ceduli "vítejte v kocourkově"
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: předtím opravili inžsítě, položili znova dlažbu, tu teď vytrhali, a daj beton a nerezový pičičundy za pár mega, normálka..
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Co se to děje na Nerudově náměstí? Nová revitalizace bo pokračování té předešlé?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam