• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    RSZ
    RSZ --- ---
    MRDAC_BEDEN: akorát mám pocit, že jsem to fotil někdy v létě;))

a btw, dalo mi docela dost práce tu fotku najít, jméno souboru "vratnicenahovno.jpg" mě úplně hned nenapadlo
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    MRDAC_BEDEN: ajo..jee ta je hezka..!
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    OMIKK: krasnou vanocni vyzdobu :)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    RSZ: koukam jestli tam vubec neco maj? krom nejaky volezly babky?)
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: na co ti jsou kondomy, když nejsou bagety žejo

BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    LEMUR: Tak to asi jo, jelikož jinak nevim...
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    BRANCALEONE: na bagety
    BRANCALEONE
    BRANCALEONE --- ---
    na co kondomy????
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    TOMAS: ale zase máš dole mašinu na kondomy a bagety
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    WYDER: Wow, takze za pokoj na kolejich pro nestudenta nájem 5330 + 450 poplatek mestu? Tak to je slusna raketa! To je i 1+1 mimo koleje levnejsi...
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    Dříf, cca 3 roky zpátky spala polovina prváků vždycky první semestr na přistýlce bez vlastního stolu atd. Po rekonstrukci šplhaj ceny každej rok nahoru (i když se slibovalo něco jinýho), což má určitě vliv.. Spousta jich de radši bydlet do podnájmu. I když se neplatí školný, tak to studium vyjde na spousty peněz a každej holt teď nemá finanční prostředky nebo otce buržousta co mu to bude platit eště dalších 10 let.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    a proč je tam teď tak málo lidí? a dřív to tak nebylo? zdražovalo se tam to bydlení nebo tak něco? souvisí to s tou vobloží rekonstrukcí, co proběhla v rámci MS v lyžování?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    WYDER: to není poslední dobou hotelové ubytování na kolejích funguje už dlouho
    SCRAPPY
    SCRAPPY --- ---
    Zdarec mám takovej dotaz nevíte náhodou o nekom kdo schání spolubydlícího nebo pronajme místnost v lbc?? schánim bydlení abych nemusel dojíždět jakékoliv info ocenim díky!!!
    CDR
    CDR --- ---
    GRYFY: jop doražte všici, kdo nevíte, jak ižít sobotního poledne. K poslechu bude hrát dj Pupshmeer (SWO). Akce je psaná od 14:00, ale náš kolektiv fireshow JBC dorazí asi kolem 14:45
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    tak dnes copá
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    BEBERA: trolling is a art
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZICHY: nase Liberce znala sousedka rika, ze opravna obuvi v Revolucni nic moc, ze pry svec na Nam. Ceskych bratri mnohem lepsi. Bohuzel mi to rekla presne den po te, co jsem do Revolucni odnesla dvoje boty :(
    ATAN
    ATAN --- ---
    Kurna, kde jsou ty doby, kdy jsem projizdel v aute Revolucni s lahvacem v ruce.
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    MORYBUNDUS: Opilci se skeslýma hlavama v řadě za sebou šouravě opouštej náměstí, z povzdálí to sledujou 2 strážníci městký policie, ten hodnej se se tváří znuděně a ten zlej kysele, za nima přitom růžově bliká obří neonovej nápis JACKPOT v zatemněný výloze jednoho z mnoha casin a nonstop heren, co tu v centru máme; do toho hraje balkánská dechovka pomalou pohřební melodii. Přesně takhle by měla vypadat infografika doprovázející reportáž v dnešních večerních zprávách :-)

Ederlezi - Goran Bregovic - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bStwaOGxy_Q&feature=player_detailpage#t=86s
    MORYBUNDUS
    MORYBUNDUS --- ---
    Aleluja
    Liberec se mění v Ameriku. V ulicích města vyhlásili radní prohibici - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/konec-piti-v-ulicich-0qr-/liberec-zpravy.aspx?c=A121126_095020_liberec-zpravy_ddt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam