• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    GECKO
    GECKO --- ---
    EWUSHA: Tahni doprdele... to je tak naprosta totalni hovadina az az sem fakt zoufalej, kolik debilu ma v tomhle state volebni pravo....

S amnestii, jejim rozsahem a provedeni nemusim souhlasit, o tom to neni, ale amnestie je proste ustavnim pravem presidenta republiky, to je fakt, ktery je zcela neoddiskutovatelny a tim, ze toto pravo vyuzil se tedy velezrady dopustit proste nemohl. nemohl ani formalne (nebot ustava proste s amnestii pocita) ani fakticky jejim naplnenim, protoze i kdyby odpustil veskere udelene pravomocne tresty a zastavil vsechny probihajici rizeni porad to neni utok na uzemni svrchovanost statu ani krok proti odstraneni demokratickeho zrizeni.

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    sorry za spam
    Výzva k podání žaloby na prezidenta republiky Václava Klause pro velezradu dle čl. 65 Ústavy
    http://klausovavelezrada.cz/cs/
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    CDR: Samozrejme ze Syner za nic nemuze. Ale urcite vyjdou poskozenym radi vstric a za symbolicky poplatek nekolika stamilionu jim poskozene domy zaliji betonem, pripadne sbouraji a na jejich miste postavi nepotrebne nakupni centrum. A to se vyplati!!!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CDR: curaci ne protoze jsou z Jablonce, ale protoze SUNDISK!
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    CDR: To my naplaveniny přenecháváme na místní Lbc domobraně;-)
    CDR
    CDR --- ---
    Nový posudek: Odstřely v jablonecké štole domy nepoškodily — Regiony — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/212028-novy-posudek-odstrely-v-jablonecke-stole-domy-neposkodily/

syner nemůže nikdy za nic...
    deal with it
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Aktuálně v libereckým deníku...i s obrazovou dokumentací některých (zde i na hyde parku) diskutujících :-)
    http://liberecky.denik.cz/kultura_region/kluby-na-harcove-nezavrou-nezletili-maji-utrum-20130123.html
    CDR
    CDR --- ---
    hehe sundisk... jasný podpis bauerovců .) jen mi tu nějak chybí podotknutí, že to jsou čuráci, poněvadž jsou z Jablonce :P
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    MORIARTY: Co na to říct.. Uspořádáme okružní kolejní závod s molotovem pod štanglí?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Doháníme Prahu, ta má Karlův most, Liberec má Karlův vlak :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    CERNA_RUKA: Hlavně tu bezpečnostní agenturu navrhnul zřídit Sundisk (nájemce Vlaku) a zároveň i přišel s tím nápadem, že ji budou platit všechny harcovský kluby. IMHO super nápad, Vlak z toho vybruslí nejlíp :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..ale možná to těm fízlům prostě nikdo od 98 neřekl:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3:
    Zákon 172/1990 Sb. (Zákon o vysokých školách; zrušen zákonem č. 111/1998 Sb.)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: a kdy se to zrusilo? tak v roce 2002 to jeste fungovalo...
    Nojo, ale kolikrat se to hodilo, kdyz na nas prijeli v 5:30 benga, ze delame bugr a my se jim vysmali, ze tam nemaji co delat a at si v tu dobu sezenou povoleni od rektora... Tak zase nasedli do feldy a odjeli se dospat na ETK...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: pčr vs. akademická půda už neplatí, to byl nějakej polistopadovej exces v návalu euforie;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    LUCKY_MAN: To teda... Pamatuju si ho, kdyz cerstve dodelal PhD. Takoveho vlezdoprdelistu a karierustu jsem dlouho nevidel... (snad vyjma Pepy Nováka z mechatroniky)

Jinak by me zajimalo, co mysli tou ochrankou... Jake bude mit pravomoce? Na akademicke pude, kde ma omezene pravomoce i PČR (nebo už tohle neplatí?). A navíc si nedokážu představit, že když 3x za rok zavítám do Hada, že mě bude někdo prudit s tím, že jsem abslovent. To abych s sebou začal nosit diplom...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    No hlavně na základě nějakých názorů se asi těžko zjistí fakta. Vědecký přístup na akademické půdě jak hovado. A pak to školství má za něco stát.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JONAS3: Kůse jsem naživo viděl/slyšel poprvé. Očekával jsem,že člověk jeho postavení bude schopný, bude umět jednat s lidmi a vyjednávat. Třeba tvrdě, ale seriózně. Určitě jsem nečekal, že bude takto arogantní, povýšený a slizký. Určitě je to dobrý příklad nastupující generaci, jak se chovat, až se dostanou na nějakou vysokou funkci.
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    JONAS3: Je no. Po pravdě přišel stim, že je vlastně všechno daný a že do toho nemáme ani co kecat.. Že chce slyšet jen názor studentů, kde se dělá bordel! Výsledek ankety: cca 47% SS-ko a 47% Vlak! Uklidinil to tim, že se nic nebude zavírat, že jen chtěj vyjednat pro všechny kluby stejný podmínky, aby se na kolejich nedelal bordel! Nahovno je, že to odnesou kluby, který za ten bordel nemůžou a stejně budou muset platit nákou zkurvenou fašounskou bezpečnostní agenturu, která bude po harcově fízlovat! Ta bude samozřejmě některýho z kamaraden a pěkně mu nacpou kapsu!
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    CERNA_RUKA: Kůs mi přišel jako úd vždy, a to neříkám jen proto, že se mi na něj blbě koukalo přes zakalený pohled na schůzích AS, když jsem přišel hezky upraven přímo ze Zanzu (ještě starého, blahé paměti, papírového).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam