• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    JONAS3: kdy se nekdo ozve, ze je to bouda? za 6M to chteji prodat, 2 M do topeni, 3M do digitalizace, a 1M dotace na prvni rok .. mesto prijde o dum v centru, a nebude mit ani korunu. Ale asi je to lepsi reseni, nez umelcum pronajmout cely sal ve Foru za mnohem mensi penize.
    CDR
    CDR --- ---
    obávám se, že Vaše tužby jsou liché... Už takhle čekám 15 let, že by mohl třebas fc baumit jablonec klesnout do druhé ligy a stále nic.. Ovšem, tygři na to mají dobře našlápnuto...
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: nehodlám zjištovat, kde jsou, kam můžou sestoupit, a co znamená "zapřísáhlý švec", hlavně ať jdou doprdele...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    stejně jim je to prd platné a sestoupí, kdo by se na tu hrůzu chtěl dobrovolně dívat... A jako zapřísáhlý švec z toho mám neskonalou radost
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: no krom staré kauzy, kdy firma, která dodává tu rozebranou "diy" tramvaj, zároveň i sponzoruje i bílé tygry (kdo maže, ten jede), jsem se teď dočetl, že v rámci "spolupráce" dpmlj-bílej tygr vozí dpmlj lidi do arény zadarmo...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: O čem to mluvíš? Nějaké podrobnosti? A to i já, když v rámci zlepšování ovzduší MHD bojkotuji a jezdím do práce do centra autem každý den? :)
    Jinak jako dost velkých i menších kokotin se už platí, tak proč ne další... že ano.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: chce se mi říct, že platíš vetší píčoviny (třeba ten nepřímej sponzoring bílých tygrů dpmlj mě fakt dorazil), ale nevím jestli je to správnej přístup;)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tohle ve me nevyvolava moc ndaseni...
    Legendárnímu kinu Varšava svitla naděje, Liberec ho chce zachránit - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/zachrana-kina-varsava-0tb-/liberec-zpravy.aspx?c=A130204_140601_liberec-zpravy_ddt

"Není jiná cesta než pravidelný příspěvek od města," konstatoval Pleštil.
    - takový přístup se mi líbí... my si něco vymyslíme, a vy nám to budete platit
    RSZ
    RSZ --- ---
    potřeboval bych vyčistit cd-changer z auta, dělá tady na takových obsolete zařízeních ještě někdo servis?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ok ja si nebyl jistej , dix :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    HNZDD: Tak jsem to trošku pogůglil a je to http://www.strechysindelar.cz/cz/kontakt , který si myslím s Šindym nemá nic společného
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    OMIKK: no počkej prodává to nějakej šindelář
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    PEPAZZ: asi ne hele..ale peknej kus,)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    neprodava to nekdo mistni??
    Vokswagen Multivan T4 2,5TDI 75KW - Liberec, prodám
    http://auto.bazos.cz/inzerat/20777340/Vokswagen-Multivan-T4-25TDI-75KW.php
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Je nekde na netu pristup do matriky Gablonz an der Neisse?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    RSZ: …kterou vychovaval v tradici spravce tabora v Belzeci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CRS1138: zjistil jsem, že po válce se přestěhoval do Liberce, změnil si jméno na Rosenberg, a 25. července 1966 se mu narodila dcera Martina
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    CRS1138: to je těžký, to sedí na všechny jablonečáky
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    Dalo by se v archivech najit neco ohledne Jabloneckeho rodaka SS-Oberscharfuhrer Reinhold Feix?

“It was said he came from Gablonz on the Neisse and was married and the father of two children. He spoke the way intelligent people speak. He talked quickly. If someone failed to understand him at once, he beat him and screamed to the high heavens like a madman.

Once when he ordered the kitchen painted, and a Jewish doctor of chemistry was doing it, standing right at the top of the ladder just under the ceiling. Feix ordered him to come down every few minutes and beat him across the face with his riding crop, so that the man’s face was swelled up and covered with blood.

That was how he did his job. Feix seemed abnormal, he played the violin, he ordered the orchestra to play the Polish melody “Highlander have you no regrets?” until they dropped. He commanded people to sing and dance and he toyed with them and tortured them. The beast went amok.”
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Jeste mi tam chybi, ze za to muzou zli revansisti a mandelinka bramborova...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam