• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    ANS: takova drzost, v ramci zachovani dekora by te meli oslovovat uctive "gov" ci "gov'nor"
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: pravda, jsem dneska zbytečně sentimentální, jdu si za trest sednout k hajzlům do maškovky, a budu pomocí nekvalitního příboru porcovat svoji pizzu
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: Cywe, stromy vedle silnice jsou zlo, ať si táhnou do lesa.
    RSZ
    RSZ --- ---
    to je zase píčovina, http://liberecky.denik.cz/zpravy_region/alej-v-mnisku-zatim-nepadne-20130227.html touhle alejí jsem jezdil pravidelně i hodně širokou dodávkou, která uberpíča dostala nápad, že se ta silnice musí rozšířit?
    RSZ
    RSZ --- ---
    ANS: to mas za to, ze zeres pizzu priborem neasi:)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    ANS: Záchody....možná (ikdyž si nepamatuju, že by mě to minulý týden nějak dalo přes čumák, ale třeba jsem to nevědomě ignoroval),...s ostatními zmiňovanými položkami (příbor, ubrus, obsluha) jsem já osobn neměl problém. Otázkou, zda jsem měl štěstí...a nebo jsem si toho nevšiml.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ANS: Maškovka má pravda trošku klesající standard, ale i tak je to u mě pořád dobrá volba. Plesnivý prkýnko jsem nezažil, z příboru nepoužívám nic, ubrus mám nechutnější doma otlačenej od kočičích zadků, pro obsluhu asi nevypadám dostatečně sebejistě jako šéf, ale tu alegrii bych teda i vyzkoušel. Mají tam žehličky a cepy na zdech?
    ANS
    ANS --- ---
    LUCKY_MAN: no tak namatkou smrad z hajzlu hned u vstupu, plesnivy prkynka na kterejch to podavaj, nepouzitelnej pribor, nechutny ubrusy a dalsi bordel vsude okolo, obsluha co me oslovuje "šéfe" ;D , imho dost drahy za tu kvalitu... lamu nad nima hul. lepsi pizzu dostanu za kilo v alergii na saldaku
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    ANS: Proč za trest? Buď mám jiné zkušenosti, tedy i názor....a nebo mi něco uniklo...( třeba za minulý týden 2x).
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    pár kaček za pár podpisů
    Prace.cz - Sběr podpisů pod petici za konání referenda v Liberci
    http://www.prace.cz/pd/535765100?rps=80§ion=2
    ANS
    ANS --- ---
    do maškovky bych někoho poslal s klidnym srdcem za trest .)
    CDR
    CDR --- ---
    GRYFY: konečně :D píšu si do deníčku!!!
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    trochu spamu 4.4. přijedou do Liberce darebáci z Běloruska!! je to digital hardcore takže něco z tekna hraný live se zpěvem prostě pořádnej bordel předkapelka se ještě řeší

GRYFY
    GRYFY --- ---
    ZICHY: gore grind je něco jako polka a gastro grind je něco jako knedlíky :-)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    deep throat, to je dobrej název:))
    hele jakej je rozdíl mezi gore grind a gastro grind? jen tak ze zvědavosti:)
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    2.3. 2013 pivní bar Azyl, Liberec, 20:00, 80,-
    Choked by Own Vomits - grind
    Deep Throat - gore grind
    Smashing Dumplings - gastro grind
    Evil Regiment - black metal punk

http://www.azyl-pivnibar.cz/images/2013-03-2.jpg
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    _TOM: Kebab v Moskevský. :))
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    _TOM: Spíš než doporučení tak jen nápad: Maškovka je moc drahá? Z jedné pizzy za 150,- se najedí v klidu dva. Vaří do 23h, otevřeno do 24h (pokud si pamatuju nápisy na krabici správně).
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    1) žabák
    3) žabák
    4) žabák

tři ze čtyř ujdou, ne?
    _TOM
    _TOM --- ---
    Vážení, kde v centru Liberce nám

1) uvaří v pondělí v devět večer
    2) uvaří nám dobře
    3) nevyženou nás v deset, protože zavírají
    4) bude to za víceméně normální cenu

(podotýkám, že moje maminka nebydlí v centru)
    Díky za rady!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam