• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: smarja, ta jejich cestina
    RSZ
    RSZ --- ---
    LEMUR: i muj 70ti letej fogi umi pouzivat tohle http://www.cerstvakava.cz/climages/stories/stroje/bialetti_moka_zen.jpg a jestli dostavas maly kapesny, tak ti jednu daruju
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    ve čtvrtek písničky

LEMUR
    LEMUR --- ---
    MAGGIE:
    RSZ: pochopte, že každej si nežije tak na velký noze jako vy, státní zaměstnanci, aby si mohl dovolit kafe mašinu za 30 tisíc - třeba my chudáci živnostníci máme rychlovarný konvice ETA po rodičích a pijem jednoho turka za druhym...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    STAROJDA: jsem si myslela, že turka pije už jen můj táta v důchodu :))
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MRDAC_BEDEN: šmarja, ta jejich čeština.. :(
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    STAROJDA: Ti dám zženštilý pressíčko ;)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MRDAC_BEDEN: to rad slysim. Proto jsem rikal ženě, ze je potreba obcas dat nekomu druhou sanci ;)

RSZ: s turkem je to imho jak s tocenim piva - takovy dve zakladni dovednosti ceskyho hospodskyho ;). Ja turka (klasickyho) piju, protoze to je vetsi porce nez zzenstily pressicko :)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    STAROJDA: z FB
    Liberecká výšina
    Pracujeme na zlepšení. Technici nám prohlížejí kasy, které víkendový nápor nezvládly a neustále nám padaly. Věříme, že příští víkend bude zas o něco lepší. Posílíme personál, zlepšíme kuchyni a doladíme ceny. Občas se zde objevuje kritika a je většinou pravdivá, tak že se omlouváme za provozní chybky. Pracujeme na tom, aby jste si odváželi jen a jen příjemné chvíle z Liberecké výšiny a UDĚLÁME PRO TO VŠE! S přání hezkého týdne přeje Liberecká výšina
    To se mi líbí · · Sdílet · 1 · Před 2 minutami ·
    RSZ
    RSZ --- ---
    STAROJDA: "neschopnost udělat tureckou kávu" to jako takovou tu třikrát "převařenou" v džezvě, nebo klasickýho "turka"? Já je docela chápu, to první je moc sraní, a to druhý už dneska snad nikdo nepije;)
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    STAROJDA: Provozovatel ma i byci farmu, takze k jidlu by tam melo byt pouze maso ze zahradky, tomu odpovida i vune. Ja byl s jidlem maximalne spokojen.

Zatecke pivo (13°) maji vyborne, pro me momentalne nejlepsi pivo v Liberci.

O vikendech je tam dost narvano, servirky jsou dost zmanete, v dusledku cehoz nestihaj a delaj takove boty, jako ze si objedname dve horke griotky, prinese jednu, druhou po peti minutach...
    Interier je zatim dost jednoduchy, sterilni, take doufam ze se to zlepsi.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Kamoska + dve decka (skolkovi) hledaj byt v libu Kdyz by nekdo vo necem vedel tak posta dik
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Tak jsme sli vcera s zenou otestovat Libereckou vysinu - a bohuzel jsme asi moc nobl, protoze podnik na nas pusobil dost odflakle. Sice je pravda, ze meli docela naval (tedy odpustim cekani na obsluhu, kdy jsem si sel nakonec objednat na bar) ale ostatni dojmy docela slaby - zabijackovy puch (vadil me), neschopnost udelat tureckou kavu (vadilo zene) a celkove lacina atmosfera.

No tak snad jim dame cas, az se to rozbehne naplno (zda se, ze porad jsou v zacatcich) a pres leto tam zajdeme na Zatecke pivo.
    1KA
    1KA --- ---
    Zdravím, potřebuju se dostat v pondělí do Vrchlabí, má někdo cestu tam nebo tam a zpět?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    zdravim vespolek, změna tématu!

plánuju letos realizovat zelenou střechu a rozpěstovávám a shánim suchomilné rostlinstvo typu:
    - rozchodníky
    - netřesky
    - suchomilné trávy (nízký vzrůst)

kdybyste likvidovali třeba skalku apod., přijedu si narejpat nebo odvezu už narejpané v bedně nebo tak..

Liberec, Turnov a blízké okolí!
    (pošta kdyžtak)

Díky!
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    A všechno pak z neochvějného pocitu blízkosti Gablonze vyvrátit ve Vraťáku…
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: to je jako hledat irackou na papIRAKu :]
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    a libanonská kuchyně by se tu v libu našla?
    NYCK: indická?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ZICHY: u mě jo :)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    AQUALOCO: chilli na pizzu je v poho, ne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam