• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: šmarja, tak kdo není kretén, tak si usnesení 246/2012 samozřejmě během minuty našel i na smartfounu během tlačení na hajzlu, to je snad jasný. Jen se divím gogymu, že se dovede tak pěkně poplácavat po zádech, jak je vypekl když chtěl přece jen KONKRÉTNĚ vědět co s v tom usnesení píše (a ono se tam píše jen o minimální ceně, výběrku, a kdo za to zodpovídá)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    každopádně mám dojem že na tý radnici seděj celkem slušný kovbojové
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: tak já myslím, že je vcelku důležitý vědět, pod co se podepisuju a proč se pod to podepisuju. vědět, že se něco prodává za sto mega je trochu málo.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..ale samozřejmě si jim to hrozně natřel
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: hele a proč je tak důležitý, co tam je přesně? Protože prakticky je to pouze rozhodnutí, že letiště se prodá, tedy to, co je u toho bodu napsáno i v tom petičním archu..
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ou ... sorry
    mám dneska nějaký dlouhý vedení
    GOG23
    GOG23 --- ---
    KEMAL: Já nejsem blbej, jen sem narážel na to že dotyční co to podepisují ani nevědí co v tom usnesení doopravdy je.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    GOG23: http://docs.liberec.cz/Odb_KT/usnesen%C3%AD%20zastupitelstva%20m%C4%9Bsta/2012/ZM1210%20+%20n%C3%A1hradn%C3%AD%2010.ZM.pdf , sedmá strana:
    USNESENÍ Č. 246/2012
    Prodej pozemků v areálu letiště Liberec - schválení ceny a formy prodeje
    Zastupitelstvo města po projednání
    s c h v a l u j e
    záměr prodeje pozemků v areálu letiště Liberec dle Přílohy č.1 formou výběrového řízení za
    minimální cenu 106,309.000,- Kč
    a u k l á d á
    1. Ing. Zbyňku Karbanovi, vedoucímu odboru ekonomiky a majetku, vyhlásit výběrové řízení na
    pozemky dle Přílohy č. 1
    T: neprodleně
    2. Ing. Jiřímu Rutkovskému, náměstkovi primátorky, předložit návrhy na strategické změny
    územního plánu za účelem přípravy záměrů prodeje nemovitého majetku.
    RSZ
    RSZ --- ---
    GOG23: no jestli potřebuješ od někoho vědět co se tam píše "konkrétně" tak ti asi není pomoci, ale obecně se tam píše prostě to, že to chce město za 100 mega prodat..
    GOG23
    GOG23 --- ---
    BEBERA: Všetečná otázka vypadá takto: Co je konkrétně uvedeno v usnesení zastupitelstva č. 246/2012 ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    BEBERA: v pripade gogyho treba "jaky je smysl zivota?" "je buh?" nebo oblibena "proc?"
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    GOG23: Jak takove vsetecne otázky vypadaji?
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    KEMAL: jedna se o prerod z diktatury vetsiny zastupitelske na diktaturu prime vetsiny, ale neboj ve finale to dopadne stejne.
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    GOG23: komouši v azylu v sobotu v noci) poslal sem je za tebou)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    LEMUR: už mi to u piva někdo, nutil, ale bohužel neuměli odpovědět na moje všetečné dotazy ;-)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    KEMAL: ne, bude se to probírat v pátek večer u piva
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    chystá se zteč na radnici ?
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    KEMAL: je to aktuální
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Koukám na to a říkám si "o co jde?"
    Dopis občanům | Referendum Liberec
    http://www.referendumliberec.cz/dopis-obcanum/index.php

Je to živé téma, nebo nějaká kravina?
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    ZORBEN: opilej polskej bagrista v Jablonci, to to dopadlo ještě docela dobře
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam