• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    ZICHY: dík. to zní rozumně :-)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    EWUSHA: my jsme byli od práce asi 2x tady...neurazí
    Restaurace Kamenný dům Liberec letní terasa salónek salónky bar posezení v soukromí školení raut rauty podnikový večírek podnikové večírky oslava oslavy svatba svatby pavlovice česká kuchyně minutková jídla oběd obědy večeře speciality na grilu pohár poháry denní jídelní lístek dětský koutek parkoviště v objektu koktejly bar posezení s přáteli pivo plzeňský Prazdroj
    http://www.kamennydum.com/cs/
    WYMA
    WYMA --- ---
    EWUSHA: babylon?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    zase žádná seriózní odpověď? no, nezklamali jste :-D
    moje vedení se ptalo, asi chtějí dělat nějakou poradu, čičo. nezbude mi asi než doporučit staminu
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: budeš prodávat hrnce,deky atd.. ?
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    VEETUHS: uznávám, dlužím ti pívo. Zašli tedy číslo účtu a pošlu ti 14 Kč vč. DPH na jeden půllitr Henleinova moku :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    VEETUHS: smarja, ta jejich cestina
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    BINARY_PARANOIC: to je moje replika!
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Žabák?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Doporučili byste tu v Liberci nějaký salónek pro 10-12 osob (cca 14-17 hod)? Nějaká restaurace či hotel, který má tyto prostory k dispozici a vypadá slušně?
    Hotel Lev?
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    STAROJDA: v nejhoršim se holt přesune na bar a může oceňovat kořalky a piva;-P
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    1KA: Proč ten smajlík?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    1KA: to ona se neboji mirumolovnejch veganu, spis jen musi najit v sobe tu slzu vkusu, aby ocenila digital punk :)
    1KA
    1KA --- ---
    STAROJDA: co děláš,vždyť Azyl je vždy plný rozených gantlemanů neváhajících pomoci ženě v nesnázích :-)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    GRYFY: no konecne nejaka slusna akce a ne porad samy bliti do mikrofonu :D. Ted jenom presvedcit zenu, ze to prezije...
    GOG23
    GOG23 --- ---
    CRS1138: nééé už nééé
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    MORIARTY: to by skvěle zapadlo do předvolebního programu Strany za připojení Sudet k Německu, kterou se chystám snad už brzy založit - díky za inspiraci....!

Letiště Konráda Henleina .. to je tak dobrý, že se až divim, že mně to nenapadlo dřív samotnýho

CRS1138
    CRS1138 --- ---
    GOG23: jen ji pust, v tvem veku pro to budou mit ostatni pochopeni
    GOG23
    GOG23 --- ---
    MORIARTY: čichám čichám opičí hory, vratislavice to už neni liberec
    GOG23
    GOG23 --- ---
    CRS1138: stěží zadržuju svou důchodcovskou moč, jak se popadám za břicho smíchy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam