• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: lepší na oheň než do popelnice
    RSZ
    RSZ --- ---
    4x malá polička za odnos, šiřka 40, hloubka 10, dřevo, jsou jako nový, do popelnice škoda..
    https://lh5.googleusercontent.com/-q93tRIzkXIs/UUX-_sXZVrI/AAAAAAAAUW0/ZIT4jd85kRY/w480-h480/20130317_183541.jpg
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    dnesni spam:
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    NYCK: ona ta to počáteční euforka přejde..
    NYCK
    NYCK --- ---
    Takže premiéru v Anandě mám za sebou a byl jsem nadšený.. Pocit hladu se znovu dostavil až asi po 5 hodinách - narozdíl od menzy a bohatých porcí uho omáčky z rukou paní Řídké, kdy se Hlad ozývá už po slabých dvou hodinách...
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: jo, to stačí.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: kouření přes oběd, studená polívka, mastné brambory, překydané maso, pomalá obsluha.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    VEETUHS: jí to furt povidám!
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    AQUALOCO: takže z matu v budově P? :)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    VEETUHS: no, jak to říct, těsně vedle!
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: btw co je na tom eufory špatně?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    AQUALOCO: ze stánku před Unionem?
    ANS
    ANS --- ---
    autentica vyborna! ceny odpovidaj kvalite imho. kuracka cast je
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    JONAS3: ženu nedávno prohnala 1 čerstvá bagetka hádejte odkud (už při jídle to prej zážitek nijakej nebyl..)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..u nás jídlo stojí za hovno, ale když vám ho na talíř naloží "Jiřina Řídká" tak hned všechno chutná jak božská mana;)
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: jo, na každodenní je to drahý. ale je to fakt dobrý !
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: no prijde mi to trochu drahe na kazdodenni stravovani. My dnes zkusili http://www.lunchtime.cz/eufory-cafe/#denni_menu a uz to zkouset nebudeme. Pokud byste se tam chteli obtezovat zajit, tak radeji ne.
    WYMA
    WYMA --- ---
    STAROJDA: ptali se nás, kam chceme, takže bude asi i část kuřácká.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    WYMA: Je ta Autentica kuracka? to jsem na webu nejak nenasel..
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Měli byste nějaký nápad, kde by šlo v Liberci umístit sběrný dvoreček - podobný jako byl dříve v Bažantí ulici u knihovny?
    Mělo by to být poblíž centra místo dobře dostupné i autem, kde se bude dát zaparkovat a trošku prostornější, aby se tam vešly kontejnery.
    A pokud by tu byl někdo i z našeho podvraťáckého MO, tak bych uvítala i návrh na umístění někde u nás.
    WYMA
    WYMA --- ---
    Restaurační okénko:

Teď sem byla na obědě v http://www.autenticaliberec.cz/ , místo ambiente, a vařej fakt dobře, doporučuju!

V neděli výšina, a je to tam zatím takový zmatený, místo zákusku ke kafi slečna doporučila tatranku, kafe nedobrý. Ale hezký místo, tak asi musej dostat šanci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam