• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: tak to asi prodal tu svoji ohejbacku delaval celkem dost vzduchotechniku ....
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: hm, ten to taky neumí.. nakonec alfa farsky až v Raspenavě..
    CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    RSZ: no kdyby si chtel tak unás na katedře máme tuhle krásku https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530749_477205572342707_883356004_n.jpg , ja stim teda neumim, ale domluvit by to asi šlo.. kdyžtak pošta;-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: fér, dík
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: postav si sám

RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte tip na klempířskou dílnu, kde mi na počkání ohnou 1,9m dlouhý plech (a navíc 2mm nerez) většina garážových ohýbaček na to nestačí..
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    vymontoval jsem z původní linky dřez i s baterií, nabízím za 600,- - nechcete někdo?
    rozměry: 85 x 44 cm

1KA
    1KA --- ---
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    trochu z jiného soudku:

XNONEX
    XNONEX --- ---
    7.5. 2013 Pivní Bar Azyl Liberec
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Spam & pozvánka na příští víkend:

Bývalá akce Kamion Show se z hoškovického letiště přestěhovala do vratislavického pivovaru....a změnila název na Truck May Day. Setkání řidičů a trucků (a dodávek). V sobotu kolem poledne spanilá jízda do Jablonce nad Nisou a zpět, dovednostní soutěže pro řidiče i diváky, volba nejhezčích vozů, závodní a dakarské trucky. Exkurze do pivovaru, automuzeum,...atd.
    Veteráni a vozy od r.v. 1985 mají účast zdarma.
    Oficiální web Truck May Day
    Facebook page Truck May Day
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Blacker94 Photography | Wix.com
    http://blacker94.wix.com/photo#!
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Víte, já si myslím, jestli nebude pes zakopaný taky ještě na jiném konci zahrady. Začínám mít čím dal větší dojem, že se grantová řízení vypisují jen za účelem, aby bylo co dělat a aby se točili prachy.
    Aneb "kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde" přesně, jak to uměj dobře naši dojče sousedi (na všem najdou chybu, jen aby nemuseli platit plnou cenu).
    Představte si, že potřebuju zajistit nějakou práci, ale nechci dávat žádnej peníz. Tož vyhlásím výběrko, které někdo vyhraje, práce se udělá a já pak jak na potvoru mizernou zjistím, že tam byla nějaká drobná chyba a dotační prachy si nechám a již odvedenou práci tak zaplatí někdo jinej.
    Zdá se mi to, nebo mají národní i evropské dotační tituly tenhle stejný scenář?
    RSZ
    RSZ --- ---
    navíc tomovy parky sou eseróčko, svýho odéesáka si tam může každej najít:)

Tomovy parky s.r.o. - obchodní rejstřík, vizualizace vztahů firem
    http://obchodni-rejstrik.podnikani.cz/47470712/tomovy-parky-sro/
    RSZ
    RSZ --- ---
    LEMUR: detaily neznám, jen mi to tady tak nepřijde, na základě kvalifikačních předpokladů je měli vyřadit, áno, ale jejich nabídka byla nejnižší (nebo největší počet herních prvků za danou sumu třeba), kdyby je vyřadili, tak to erár nejspíš stojí víc... A ty kvalifikační předpoklady (k tzv. základním mohli být nějaký krajský stupidity) byly evidentně blbě - když vyřazujou jednu největší firmu na dětský hřiště v regionu..
    Mohli je vyřadit, a teď bysme četli zprávu "kvalifikační předpoklady ve veřejných zakázkách diskriminují firmy z regionu"..
    Jen sem chtěl nabídnout pohled ze strany nás, anonymních akcionářů, kteří si vypisujou zakázky na míru:)
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    RSZ: "Hodnotící kritérium byla předpokládám cena" .. myslíš jako jak se tady běžně stává, že vítězná firma čirou náhodou u 10M zakázky dodá projekt za 9,9M? a politik ve vedení města, co tu zakázku udělá na míru firmě, ve který má sám anonymní akcie?
    RSZ
    RSZ --- ---
    http://vz.statnisprava.cz/?sid=0pg=dodzaklistmid=62421tab=1&pg=dodzaklist&mid=50350&tab=1 podle tohoto navíc šlo o dvě etapy, podle ceny je problém ale pouze u jedné? To celkem odpovídá tomu, že v jedné z těch zakázek se do požadovaných kvalifikačních předpokladů dostala nějaká stupidita, za jejíž nesplnění je měli vyřadit ale nevyřadili...
    RSZ
    RSZ --- ---
    LEMUR: nechci hledat konkrétní VZ, ale dost možná šlo o naprosto debilní formální pochybení - jestli se nepletu, tak kvalifikační předpoklady si určili sami při vypsání zakázky, tedy ta firma nesplnila nějakou úplně marginální debilitu (jinak jsou tomovy parky firma která běžně vítězí, protože jsou prostě docela dobrý), kterou potom auditor v zakázce našel. Hodnotící kritérium byla předpokládám cena, takže reálně k nějaký ztrátě veřejných prostředků mohlo težko dojít..
    Bohužel sem tam jsem nucen nějakou veřejnou zakázku vypsat, a vím že to není se současným zákonem žádná prdel. Na druhou stranu, jestli jim VZ administruje nějaká firma, tak ať ji samozřejmě šlápnou na krk - berou velký peníze za to, že neudělaj ani formální chybu..
    VLADIKS
    VLADIKS --- ---
    Zítra v Azylu:
    21:00 Drom
    22:00 Safety First
    23:00 Esazlesa
    00:00 ██████

Začátek bude přesnej!

Btw i ostatní kapely stojí za návštěvu .. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam