• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    YORICK: jj:) jen nevim, na jak dlouho:D
    YORICK
    YORICK --- ---
    NOIZER: ses vratil, jooo?;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    hele ja byl taky celkem spokojenej:) delala tam moc prijemna slecna (ta jedna, co nas obsluhovala, druhy bych dal petikorunu a poslal ji cistit hajzly nekam), k vece jsem mel biftek a byl dobrej, plznicka za 36 celkem narez, ale tak..

takze u me dobry
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Jsem přesně tušil, že si zase potvrdím, že jsem asi gastro-analfabet. Za mě totiž Panoptikum v pohodě, vše v cajku celkem.
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    vyborne, hned se tesim o neco vic:))) diky za info
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    NOIZER: chodili jsme tam občas z práce na oběd a za mě teda neoblíbená putyka (jidlo, obsluha i prostredi nic moc)
    WYMA
    WYMA --- ---
    NOIZER: kuchyně nic moc (ale tak rok sem tam nebyl).
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    hele jaky to je v Panoptiku? mame tam zejtra posezeni a ja tam nikdy nebyl.. varej dobre? tocej dobre? v poho personal?:)
    MAACAJAROS
    MAACAJAROS --- ---
    Nabízíme spolubydlení do velkého neprůchozího pokoje. Byt má novou kuchyň, koupelnu i záchod. Možnost využivání zahrady a parkování před domem. Cena za pokoj je 4.000 Kč. V případě zájmu zašlu fotky a více informací. Piště na e-mail Lenicak.K@seznam.cz
    LEMUR
    LEMUR --- ---
    MAKOTAK
    MAKOTAK --- ---
    Nevíte, kde by se dal v Liberci půjčit rukáv na shoz suti (cca 10 m)? Předem dík za případnou odpověď.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    takže prolízt sekáče a hrabáky a hurá do azylu na workshop je připraveno pár luxusních šablon které vám za drobný příspěvek natisknem na oblečení, dále výstava obrazů a fotek a konzik maďarských folkpunkerů takže párty jak chceš!

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: bříza hoří i mokrá :-D
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    RSZ: kdyby tam nebyla ta hnusná budova býv. Telecomu, tak se ještě dobu nechytám
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nemáte někdo pár prken, dvě palety nebo nějaký dřevěný zbytky (suchý dřevo) za odvoz - jedem na víkend k vodě, a najít suchý dříví bude asi nemožný..
    TOMAS
    TOMAS --- ---
    Po upgradu PC tu mám k dispozici:
    motherboard Asus P5W DH Deluxe (http://www.asus.com/Motherboards/P5W_DH_Deluxe/ )
    2 ks A-Data DDR2-800 4GB (http://extrahardware.cnews.cz/a-data-ddr2-800-4gb-vyhodnejsi-z-dvojcat)
    na desce je velky vetrak (http://www.czc.cz/arctic-cooling-freezer-7-pro_2/33866/produkt)
    procesor - nevím
    nějaká poptávka? návrh ceny?
    vzhledem k velikosti větráku se to nedá bezpečně poslat poštou a musí se předat osobně..
    RSZ
    RSZ --- ---
    NONA: rajt, ty seš vlastně místňák, a měl si výhled do dvora
    NONA
    NONA --- ---
    RSZ: foceno směrem na Nerudovo náměstí , ty baráky jsou hrozná splácanina :)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RSZ: ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam