• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    SEXRORBOT
    SEXRORBOT --- ---
    OMIKK: Do bazénu...
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    a vubec poradte mi kam mame jit na dobrej obed dneska...
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    nejaky obeti?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    nějaký fotky ?
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    já mám před barákem kaluž
    WYMA
    WYMA --- ---
    pastýřská prej metr vody.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Křižovatka u textilany uzavřena (před hodinou, nevim na jak dlouho), výška vody...tipuju 40cm, utopená jedna Fabia. Kanál u semaforu z Kraláku má kolem sebe podemletý kráter, jak se voda tlačila zespodu ven, tak celý poklop i s betonem byl jak poklička na hrnci. Jsem zvědav, kudy budou jezdit busy. Parkem firmy Thermica (dříve delvita) protékala řeka, vlévající se do Harcovského potoku. No....to bude ve městě zase co opravovat ...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Horákovou sem právě přebrodil s vlnou před autem, z SPZky visej kusy igelitu, a já mám hnědo v gatích.. několik dalších nemělo dost štestí, a stojej utopený u křižovatky s košickou.. pořádnej chcanec
    POTRAT
    POTRAT --- ---
    KIA: bez pogovat na benatskou noc na martu. pak budes mit lejtka jak konve, fakt.
    KIA
    KIA --- ---
    CHORBON: cviky s vlastni vahou, nejlepe kdyby tam byla tyc, ci neco, co by se dalo pouzit jako hrazda.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    KIA: Zahrádek je dost, osobně preferuji u Vokna, zřídkakdy u Irské!
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    KIA: a co chces cvicit?
    KIA
    KIA --- ---
    Poprosím o radu, nevíte nekdo o nejakem venkovním prostoru, parku, či nejlepe o nejakem hřišti kde by se dalo venku cvičit? Diky moc...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Jaký ředitel, takový festival.... :-/ . "Pokud mi zbude čas, rád se podívám na Nigtwish, ale i Těžkého pokondra a Martu Kubišovou," říká Mikez.

Zdroj: http://liberec.idnes.cz/...benatske-noci-fox-/liberec-zpravy.aspx?c=A130725_143036_liberec-zpravy_tm
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    RSZ: Odpoledne je tam už narváno
    RSZ
    RSZ --- ---
    hlásím že na javorníku, u toho nového skiareálu se dá docela parádně vykoupat, je tam malá nádrž s fakt čistou vodou, včera večer jsem se tam koupal jen já a nějaká nahatá buchta (no dobře, bylo jí 5..)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MORIARTY: a nechtěl bys namísto toho spíš takovou menší hliníkovou stavbu?
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MORIARTY: pohodovej chlapík, jezdim k němu léta, pan Hon, 736-610488, sídlí v takový dřevěný boudě na Františkově, cca někde tady: https://maps.google.com/maps?daddr=50.76512385,15.03390698
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Neznáte nějakého šikovného sklenáře, kterej by byl schopnej za slušnej peníz vyrobit takovou menší vitrínu ve tvaru obráceného akvária?
    RSZ
    RSZ --- ---
    EWUSHA: traktor v jablonci asi neseženeš, tam dodnes nosej všechno takhle

EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Někdo kontakt na osobu s traktorem a valníkem v okolí Jablonce? Potřebovala bych v neděli odvézt jednu fůru trávy z Maršovic do Smržovky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam