6746:
JENDAVB: Souhlas s
RSZ: Kelly prodava podobny nebo stejny dily jako Benex, Prima atd, navic Starliny jako marketingove levnou znacku, coz ale casto nemusi byt vubec pravda... Na druhou stranu spousta servisaku bere kdesi a pak uctuje ceny dilu obdobny tomu, co lze najit v eshopech Kelly a benexu, pritom se stejny nebo kvalitnejsi dily daj koupit mnohem levneji... Pred casem jsem v Renault Minute nechaval menit predni brzdy na Kangoo a ceny matrose od Renaultu (pouzity jejich levnejsi dily pro starsi auta) byly na stejny urovni jako nejlevnejsi moznost od Kelly na eshopu... Ted jsem musel trochu vysivat na Xantii kvuli technicky (a realnymu stavu) a nejlevnejsi vyfuk v Kelly 2600, ja koupil za 1600 a podobny relace na skoro vsem dalsim, co jsem daval (cep, tycky stabilizatoru, rozvodova sada.... ) a to jsem to bral z eshopu, co je a klubovejch forech znamej a doporucovanej a je to samozrejme normalne s fakturou...
Jinak ted jezdim k Halbichovi do Vratislavic (hned u otocky tramvaji) a celkem OK, dela i z dilu dodanejch zakaznikem.