• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    WYMA
    WYMA --- ---
    AQUALOCO: la fabrica je zavřená.

PIERRECZ: milenium třeba.
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    PIERRECZ: co třeba pizzérie, La Fabrica mě prostředím, jídlem a personálem snad nikdy nezklamala..., pravda, byl jsem tam asi 7x..
    PIERRECZ
    PIERRECZ --- ---
    Hospůdka pěkná, ale na romantickou večeři? No nevim :-)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    PIERRECZ: Ve středu někam na rande? Do hada!:

:-D

...no a dobře, abych něco doporučil... tak plácnu třeba Panoptikum? http://www.panoptikum.unas.cz/o_nas_LBC.htm ...kuřácká i nekuřácká část....a tak. Ale někdo tu remcal, že nebyli spokojení, tak nevim.
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    PIERRECZ: již po 100 doporucovany Žabák!
    PIERRECZ
    PIERRECZ --- ---
    Neznáte někdo nějakou pěknou, né příliš drahou, avšak klidnou restauraci v Liberci na rande? Sice jsem v Lbc bydlel 4 roky na koleji, ale dál než do Hrocha jsem to nikdy nedotáhl :-) Díky!
    RSZ
    RSZ --- ---
    tajemství vlajek na Jizerský ( https://www.google.com/...789!2m2!1f89.3!2f80.49!4f75!2m4!1e1!2m2!1sPnv9kTD91Oz6lfkmfJGjzA!2e0&fid=5 ) odhaleno, prej prostě každej den vyvěsí vlajky států, kde je státní svátek.. normálka:)

dnes si připomínáme den vítězství u Boqueronu, takže je tam paraguayská;)
    LOBOTOMIKK
    LOBOTOMIKK --- ---
    BODY_SUIT: Zkus se optat tady: http://www.dogheaven.cz/ ... :D
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    BODY_SUIT: to je ale debilni cuba ze porad rodi..chudaci lidi..co jim to dela]
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Jsem nevybavenej, nešikovnej, bez invence a nemám čas. Takže: nemáte prosím někdo nějakou masku/převlek na půjčení na víkend? Ať nejdu úplně "civilně" (ikdyž radši civilně, než vůbec:-) )...potřebuju to na [ DIY KARNEVAL X / 2013 / partyparty / 28.9.2013 / Zbytek sveta - bude upřesněno ]
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    BODY_SUIT: no tyvole, pardon, ale to je dobrej saigon, tfuj..., nemit vlastniho psa, tak si jí vemu..., fenka je pěkná
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    HNZDD: Jsi bystrý a rázný, mohl by jsi dělat metodika u D.O.S.T. :) Z jiného soudku - Liberec je opět d9ky TUL světový, po megavynálezu andělíčků (z jedné strany chlup, z druhé háčky) přichází s trhákem z oblasti gastronomie: http://tuni.tul.cz/rubriky/univerzita/id:58634/otevirame-novy-predmet-umeni-gastronomie
    EUNIKE
    EUNIKE --- ---
    Zveme k sousedům :)

DEN ARCHITEKTURY V ČESKÉ LÍPĚ
    ÚT 1.10., 17.00, sraz před OD Uran/Banco (procházka) I 19:00, velký sál KD Crystal (diskuse)

Srdečně Vás zveme na odpoledne věnované architektuře v České Lípě v rámci Dne Architektury 2013.

Od 17h proběhne komentovaná procházka po realizacích atelieru SIAL v jižním centru České Lípy (OD Uran - Emil Přikryl, KD Crystal - Jiří Suchomel, ZUŠ - Otakar Binar, přestavba Průmyslové školy - Karel Hubáček), kterou povede historička architektury Jitka Kubištová.

Následovat bude veřejná debata o současné nejisté existenci obchodního domu Uran/Banco a o fenoménu obchodních domů 70. a 80. let v České republice. Diskuse s odborníky, zástupci investora i města poukáže na architektonické hodnoty Uranu a dalších staveb tohoto období a pokusí se ukázat možnosti jejich nového využití.

Jako hosté diskuse laskavě přijali účast: paní starostka České Lípy Hana Moudrá, investor a majitel objektu Petr Báša, architekt ateliéru SIAL Jiří Suchomel, historik architektury Petr Klíma (autor projektu Kotvy Máje) a zástupce ČKA Josef Smutný. Diskusi bude moderovat Richard Biegel.

LEMUR
    LEMUR --- ---
    sháním v Liberci pronájem kanceláře pro 3 lidi, kdybyste o nečem vhodnym věděli, dejte pls vědět
    MATEJKYS
    MATEJKYS --- ---
    Sobota 28.9. dalsi akce Ras(ta)pberry Selectors na zahajeni akademickeho roku v Hadovi

Ras(ta)pberry Welcome Party

HNZDD
    HNZDD --- ---
    DOCENT: tvl docente... mám to chápat tak že každej kdo nebleje do mikrofonu a umí víc jak tři akordy je homosexuál?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    ZICHY: Je to fut marek, jen se to jmenuje jinak
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    už není Marek?:) vzpomínám na první návštěvu v 6 ráno, kdy nás tam vzal Kmotr:)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Spam:
    Zítra ve Viaduktu (exMarek/exLiquid) po stand-up "Na stojáka" bude nonkonformní diskotéka "pro náročné" Duck The Mainstream. Vstup (na Duck The Mainstream) zdarma.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam