• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ANS
    ANS --- ---
    ACHERON: vidim to jako dneska. prijizdim studentakem na autobusak a z okna pozoruju, jak mi nekdo vyndava z fiatka baterku :)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    ACHERON: "...nemusel bát..." ...já myslím, že z pohledu strachu o auto už to je vcelku jedno kde stojíš... :-)

Nicméně tady jsou asi 4 místa neplacený, před zastávkou tramvaje: http://goo.gl/maps/N6D1F
    A hodně aut stává za poštou směrem k OMV: http://goo.gl/maps/O7lKU ...a nebo dole pod motorestem to "dálniční" parkoviště hned za tunelem.

A nebo jestli zmizíš do 7:00, tak kdekoliv na placených místech...
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    ACHERON: za nadrazim vlakovym, podjedes viadukt smer jested po kolejich a hned prvni doleva nahoru
    ACHERON
    ACHERON --- ---
    Ahoj, dvě věci, za prvé, jezdím každý týden ve středu odpoledne do Prahy a ve čtvrtek odpoledne z Prahy přes Liberec, tak jestli někdo bude potřebovat, můžu svézt.

Za druhý, mohl by mi tu někdo dát tip, kde se dá poblíž autobusáku zaparkovat zadarmo, abych se o to přes noc nemusel moc bát?
    TABBY
    TABBY --- ---
    MAGGIE: Mel :-)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    neměl byste někdo na půjčení tuto knihu?

RSZ
    RSZ --- ---
    tohle je ten "vlahý večer" o kterým se píše v literatuře? ..přijde mí, že dneska je tam teplejší večer, než byl kdykoli během srpna. Jděte si dát cigáro na balkón.
    SWABIK
    SWABIK --- ---
    trocha nostalgie :)

CERNA_RUKA
    CERNA_RUKA --- ---
    DNESKA!!!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    VEETUHS: je vidět, že jsi totálně mimo mísu
    CUTTER
    CUTTER --- ---
    Nevěděl by někdo o levném a spolehlivém autoopraváři, co dělá i větší auta? Vysraly se mi brzdy na Transitu. (nejspíš nějaký zmrd přeříz nějakou hadici)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    MORIARTY: Podle úhlu pohledu spíš kontroluje, jestli mu zase nedali zaprasenou skleničku.
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Hele to je reklama na víno nebo na prostenal a Vašut se zrovna vrací z hajzlíků a kontroluje barvu moči? Nějak se mi ty reklamy pletou.
    RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte někdo na půjčení trailgator? cca víkend

..jako odměna opět víno od nejlepšího sommeliéra:

MICCY
    MICCY --- ---
    GRYFY: Ještě jsem ti ani nepůjčil tu knížku na PHP a ty už sháníš práci...
    YORICK
    YORICK --- ---
    DOCENT: mas kratkou vokurku, rikas?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    HAWKEYE: Málem jo, nebýt té proklaté vokurky ...
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    DOCENT: tam uz to zaplacli tebou,ne?
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    GRYFY: Zkusils Mekáč u Hypru?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    zdravim nevěděl by někdo o práci pro absolventa bakalářského studia mechatroniky obor informatika logistika ideálně v it v Liberci
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    P_T: píčo:]]]]
    P_T
    P_T --- ---
    DOCENT: wow, s jakou lehkosti jsi obratil muj prispevek proti me k tomuto brutalnimu utoku - jsi nemilosrdny a tohle evidentne nedelas poprve....vzdavam se bez boje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam