• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    EWUSHA: zkus nějaký chovatele ne? kdyžtak pošta, přes tátu bych se možná doptal..
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Nezkoušela. Zatím sem to hledala v těch dvou zmíněných, kde sem neuspěla. A už to fakt docela hoří, protože sem na to, že mám parazita přišla pozdě (byla sem pár dní pryč) a dvě neony už to vzdaly. Tak bych to potřebovala dnes sehnat a nestíhám oběhnout celej Liberec :-/
    PROOK
    PROOK --- ---
    Mníšek je už asi rok zavřenej.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    EWUSHA: a v Mníšku si to zkoušela
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Dotaz ohledně rybiček ...
    Věděl by někdo, zda je v Liberci k sehnání esha exit a esha 2000? Potřebovala bych léčit krupičku a v proseči toto nemají a v hypernově ve zveráči taky ne :-(
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Dneska v Azylu srbskej punk/folk/rock´n´roll zadramo
    The Detonators MY WORLD video clip HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=E1vFO9fkwSo
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    tenhle rozhovor navrhuji otevřít při štědrovečerní...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    RSZ: nebo jamon?

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    OMIKK: pokud to vzaly dobre muzou misto sunky na vanocnim necirku si ji upict :)
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    RSZ: ne asi) staci zajit zakalit do hute a pak pockat na salinu..
    RSZ
    RSZ --- ---
    OMIKK: :)))

..takže pořád lepší, než si koupit ostravskou klobásu v kauflandu co?
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    RSZ: mozna mu ji vzali hasici kdyz strihali sloupek..a budou ji mit misto klobas na vanocnim vecirku..
    RSZ
    RSZ --- ---
    OMIKK: doufám že s nohou bylo nakládáno podle zákona:

Pododdíl 5
    Nakládání s částmi lidského těla

§ 111
    (1) Člověk, jemuž byla odňata část těla, má právo dozvědět se, jak s ní bylo naloženo. Naložit s odňatou částí lidského těla způsobem pro člověka nedůstojným nebo způsobem ohrožujícím veřejné zdraví se zakazuje.

(2) Odňatou část těla člověka lze za jeho života použít k účelům zdravotnickým, výzkumným nebo vědeckým, pokud k tomu dal souhlas. K použití odňaté části těla člověka k účelu svou povahou neobvyklému se vyžaduje jeho výslovný souhlas vždy.

(3) O tom, co má původ v lidském těle, platí obdobně to, co o částech lidského těla.
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    ..z duvernych zdroju vim ze posadka nekam spechala z hute a jsou z toho hezke vanoce bez nohy
    Auto se v Liberci střetlo s tramvají, hasiči během několika minut vyprostili zraněného řidiče | POŽÁRY.cz - ohnisko žhavých zpráv - AKTUÁLNĚ
    http://www.pozary.cz/...-stretlo-s-tramvaji-hasici-behem-nekolika-minut-vyprostili-zraneneho-ridice/
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nanovlákna – užitečná, perspektivní a …krásná | T-UNI - zpravodaj Technické univerzity v Liberci
    http://tuni.tul.cz/rubriky/univerzita/id:61752/nanovlakna-uzitecna-perspektivni-a-krasna
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    HAROLD: táta na to delal vejkresy tusim ;) mi to projektování pak nejak prirostlo k srdci..
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    RSZ: Panáka pamatuju!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nepojedete někdo do Vánoc do IKEA? Zapomněla jsem tam teď v pondělí něco koupit :(
    KATCH
    KATCH --- ---
    GRYFY: tak tyhle mám, jsem je dostala, otec na ně neměl nervy a je to utrpení, trefit se tím popruhem do spony zvládnu jen díky cviku a trpělivosti švadleny vytrénované navlékáním tlustých nití do malých oušek jehel. ostatní na nich chtěli po chvilce dělat uzly ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam