• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    LUCKY_MAN: je pro mě sice zbytečně vysoká (rezervní do dílny na letní dýchánky), ale vybírat si příliš nebudu, tak se prosim poptej, ještě počkám, zda se něco neobjeví.., dík
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    AQUALOCO: Když by to byla lednice klasicky vysoká (odhaduju 1,8m), to by vadilo? Pokud by vyhovovala, tak prověřím, zda je ještě k mání...
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ehm ehm,
    nemáte či nebudete mít v dohledné době (třeba do dubna klidně) k mání starou lednici s malym mrazakem? (tak 1,5 metru vysokou cca) za odvoz či za pětikilo? ;)
    dík
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Je dneska vůbec někde otevříno ? Nemyslim hospody :-D
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    GOG23: hele nekde v paletarsky vozejkarne
    GOG23
    GOG23 --- ---
    Netušíte někdo kde by se dal pučit paletovej vozejk s dvoumetrovejma lyžema ?
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Mam tu jednu autosedačku-vajicko CAM (tusim 0-13kg), pokud by mel někdo zajem. Je po několika detech, stále funkcni. Za odnos.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    STAROJDA: prosimtě, co jí udělali tak hroznýho, že z toho až plakala? já se jich rozhodně nechci nijak zastávat, jsou to dementi do jednoho, ale nějak si to popravdě nedovedu představit - maximálně bych byla dost naštvaná (slušně řečeno) a zanadávala bych si do všeho možnýho, abych si ulevila - a kdyby byli fakt nějak nepříjemní, hned bych si šla stěžovat - možná by se tím nic moc nezměnilo, ale nenechala bych to jen tak odeznít, aspoň pro můj lepší pocit, taková pomsta, zadostiučení za to všechno ;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    a pak se tu určitě najde pár takových, kteří moc rádi pomalujou vykalenýho spícího kámoše nesmyvatelnejma fixama, že? ;) takže si budeš moct nakonec ještě i vybírat, jak to tak vypadá
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    jednou jsem nám na rychtě posprejoval bedny, podle mě dost dobrý!
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    Čus je tu mezi váma někdo kdo maluje? hledám crew
    NYCK
    NYCK --- ---
    Staci se podivat jak se chova prumerny (nasrany) Cech, jakeho mame prezidenta, politiky, prodavacky v pns a ti prudici s funkci jen doplnuji zabehany kolorit
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jako kokot je to bez debat, revizor udělá svoji práci a on velevazeny zástupce lidu oranzoveho, z toho bude dělat haló a vyhrožovat ve stylu "víš kdo já jsem?" A chudák revizor, když denně potká 100 dementu bez lístku, z nichž téměř všichni mu vyhrožují a nadavaji, se má chovat, jako by to byl jeho kámoš...
    RSZ
    RSZ --- ---
    STAROJDA: dokud nechytli jeho, tak jsem od něj nic o špatným chování revizorů neslyšel, zato stickerky s oběšeným revizákem se po liberci lepěj už deset let:)
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    RSZ: co rozmáznul, je arogantní chování revizorů. Jako po tom, co provedli mojí ženě (přišla domů s pláčem), jsem rozhodně na straně čůráka...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    RSZ: Jenda na něj doslova zíral, tak jsem mu říkala: "pán má zvláštně ostříhané vlasy, viď?", což Jendu uklidnilo a přestal si ho všímat a pánovi to udělalo radost :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: to je prachobyčejná pomluva, to není solárko, je opálenej od přehrady
    GOG23
    GOG23 --- ---
    MAGGIE: no prostě jasnej sympoš
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    GOG23: to mu ale bylo asi pěkně blbě, protože včera vedle nás seděl u prolejzky v Dinoparku a byl v obličeji ze solárka skoro jak Ital ;)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    STAROJDA: sympaťák
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam