• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    TABBY: hned vedle autobusáku a skoro v centru mi nepřijde jako blbá lokace.

já bych si tam třeba dokázala představit kavárnu/čajovnu/galerku pro mladé umělce/společenský klub/knihovničku/cokoliv jiného. když lidi čekaj na autobus, tak by mohli zajít juknout :-)
    je fakt,že nevím, jak vypadá vnitřek, ale myslím, že by se z toho dala udělat hodně zajímavé a využívané místo.
    TABBY
    TABBY --- ---
    EWUSHA: Taky je dost pitomem miste, z hlediska toho mozneho vyuziti...
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    A otázka financí je zcela na místě, ale to je spíše na jiných lidech. Já osobně bych to viděla na složení různých fondů a dotací.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    GECKO: mě osobně se dost líbí a měla bych spoustu představ, co by šlo s tou budovou dělat. být bohatým samaritánem, tak už je tam cokoliv, jen ne ruina :-)
    GECKO
    GECKO --- ---
    EWUSHA: kveruly kveruly... mas k tomu nejakej argument, proc by se mela tahle ruina, co neni stara ani sto let, kycem byla zrejme v dobe vzniku i dnes a postavil ji jakysi spolek, o kterem se dokupy nic moc nevi zachovat? A pokud ano, tak co s ni a za ci penize?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Vím, že na Opičí hory plivete oheň, ale tahle budova za podpis fakt stojí.
    Petice za zachování zámečku Schlaraffia v Jablonci nad Nisou | e-petice.cz
    http://e-petice.cz/petitions/petice-za-zachovani-zamecku-schlaraffia-v-jablonci-nad-nisou.html
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    fizl votravnej co mu je do toho))
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: fogi třeba jezdí sockou, aby mohl čumět do kindle:)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: byl tam inkonginto
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    To už jsou na tom ti policajti tak finančně špatně, že musí jezdit sociálem? Kdyby jim přidali, mohl být týpek úplně v klidu. A vůbec, proč si nezavolal odvoz služebákem, on by se nějaký důvod našel...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: Ze by uz ty jablonecaky pustily co jezdily v SUV a pod polstarem Xk $ ? :D
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Kdo z vás? ;)

Mladík vezl autobusem kilo marihuany, její vůni ucítil policista v civilu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...rest-autobus-f9o-/liberec-zpravy.aspx?c=A140122_133942_liberec-zpravy_ddt
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    dnes v azylu
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Sice to není úplně Liberec, ale třeba se to někomu bude hodit - celkem rozsáhlá nabídka volný míst u firmy Monroe (tlumiče, Hodkovice - přistavěli novou halu, nabírají nové lidi)

Monroe Czechia s.r.o. - volné pozice, aktuální nabídka práce - Jobs.cz
    http://www.jobs.cz/firma/108246992-monroe-czechia-sro/
    1KA
    1KA --- ---
    Ahoj, Kdyby se někdo zbavoval obnošených fleecových věcí - nejlépe mikin atd beru vše!!! Nejlépe zadarmo nebo za čokoládu.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Z toho by ale mohla být vcelku úspěšná turistická atrakce, nemyslíte?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GOG23: Chces konkurovat densu jo ?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JENDAVB: jj přesně tak a kdyby to nešlo tak místo nich vzít oplilý poláky
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GOG23: Jako zacit v chráněné dílně zaměstnat tisíc beznohých splepých dementních rómských důchodců ??
    GOG23
    GOG23 --- ---
    RSZ: no taky bylo na čase
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAGGIE: No, nikam. Nechat po sobě řvát nějakým dementem? Raději si kup kecky a běž se v klídku proběhnout.

// To bylo první, co mě napadlo, když jsem viděl tvůj dotaz, ale nechtěl jsem moc prudit. Takhle zpětně to ze sebe už asi můžu dostat a aspoň dnes už budu jen sluníčkový :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam