• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    OMIKK: normálně bychom to vrátili, i jsme to zvažovali, ale vzhledem k tomu, co tam předváděly celou dobu naše děti, chudáky číšnice přes veškerou naši snahu neustále otravovaly, motaly se jim pořád pod nohami, povykovaly apod., a ani jedna z nich ani na chvilku neztratila dobrou náladu, tak jsme to nechali být...
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    a vratili jste jim to nebo jste podekovali jaky to maj dobry?)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    WYDER: autor byl očividně v jiném Black Horse než my - ohřívané brambory ze včera (celé modročerné) a připálený jehněčí burger za 550, málem nám vypadly oči, když nám to přinesli. Souhlasím jenom s tím, že obsluha byla opravdu nadstandardně milá, dokud jsme neměli jídlo na stole, cítili jsme se tam moc dobře...
    1KA
    1KA --- ---
    Poptávám: Skříň/skříňku na notebooky....šířka 140 výška 100-120 hloubka 30-40cm. Za odvoz či za pár stovek. Potřebuju, aby se na ní dala namontovat petlice. Barva bílá, buk, šedá.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    kdyby měl někdo zájem tak každý čtvrtek v azylu hodiny kresby:
    SEZNAMOVACÍ HODINA PRAVIDELNÝCH LEKCÍ, ZAMĚŘENÝCH ZEJMÉNA NA FIGURÁLNÍ
    KRESBU,
    VHODNÉ I PRO LIDI CO SE CHTĚJÍ NAUČIT KRESLIT A NEMĚLI NIKDY PŘÍLEŽITOST.
    INDIVIDUÁLNÍ PŘÍSTUP.
    POMŮCKY VLASTNÍ, STAČÍ TUŽKY, UHEL, GUMA, PAPÍR PRO ZAČÁTEK BUDE,
    PODKLADOVOU DESKU NEJLÉPE FORMÁT a2.
    BĚHEM LEKCE SE DOHODNEME NA MOŽNOSTI STOJANŮ. MOŽNOST TÉMATICKÝCH WORKSHOPŮ
    ( ŠABLONY, AKVAREL, PEROKRESBA,....
    KRESBA JE ZADARMO, PLATIT SE BUDE JEN MODEL (cca. 150Kč za večer), NA KTERÉHO SE BUDEME SKLÁDAT. IDEÁLNÍ
    POČET MIN. 5 LIDÍ
    TĚŠÍM SE NA VÁS.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    LUCKY_MAN: A já jsem to sem chtěla napsat uz několik dni :)) pech
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    MAGGIE: Sakra, teď doslova jsem přijel odtamtud s nákupem za pár tisíc... :-/ ...a sednul k počítači...příště no ;-)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Nepojedete někdo v dohlédne době do IKEA? Potřebovala bych tam par veci. Kdyžtak pošta, prosím. Předem diky.
    ATAN
    ATAN --- ---
    Pro nové WWW projekty firma hledá na Junior a Senior pozice programátory C# se zkušenostmi s .NET a WEB technologii (.NET 4.0, IIS, SQL, MVC, Java script). Pro další informace se obracejte na mě.
    KIA
    KIA --- ---
    MAGGIE: Ja neocekavala "labuznicky zazitek". Spise jsem doufala v neco ve stylu ledove kavy. Nic vic, nic min.
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    KIA: tak koupit si cokoliv s příchutí kávy a očekávat labužnický zážitek jako s dobrou kávou je trochu naivní, ne?
    EWUSHA: dnes jsem se s paní Volencovou bavila, jsou už oba v důchodu, takže dokud je to asi bude bavit ? nebo jsou možná oficiálnější data, ale ona mi nic neřikala
    KIA
    KIA --- ---
    MAGGIE: Kava byla pekne nepitelna..:(
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    RSZ: a k jakému datu? :-/
    RSZ
    RSZ --- ---
    Btw. víte že bude končit "kávačaj" na rohu v 5.květnu? Sortiment se celkem nelišil od toho co koupíte vedle v Bille, ale koupit si flašku chlastu tady byl přecejen o třídu lepší zážitek..
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    MAGGIE: Zdravé a lokální, to nelze nepodporovat :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Neco z liberecké produkce - nova firma Soyka, zatím jsem ochutnala příchuť karob a vanilka a oboje fakt pochoutka!

http://soyka.cz/kontakt.html
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    zejtra elektro bordel v azylu + další kapelky (satanistický pop hc crust grind noise)
    vice na: https://www.facebook.com/events/1411383509101158/
    nebo www.azyl-pivnibar.cz
    MC BROKO @ MRKVANCORE FESTIVAL 2012
    http://www.youtube.com/watch?v=_yoffoMGy9U
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam