• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    no lavičky u fora fakt fer...včera mi ujel autobus a byl jsem nucen si sednout na lavičky za zastavkou tramvaje 2,3 a když se podíváš na zem, tak je to fakt k zblití...cikánka co seděla s kočárem naproti a řvala na dítě už jen dokreslovala atmosféru pohody...
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: nic, ale klasickej scénař "nechám to vyhnít, a pak řeknu že už je pozdě" asi znáš ne? Stačí se podívat o kus vejš do okolí "Na Ladech", kde to bude díky zachovanýmu geniu loci za chvilku lepší adresa..

třeba pivovarskýho dvora bude prostě škoda, poslední taková továrna v centru, navíc se známou porevoluční historií žejo..

..mně se teda líbí i současněj stav, takovej správnej proletářskej liberec, kam vždycky přes "lada" vezmu návštěvu (ale pochopitelně chápu že takovou záležitost nikdo konzervovat nebude). Co je lepšího na okolí fóra třeba? Zkus si tam kdekoli sednout na lavičku, a nepoblejt se z toho.. ono to vypadá možná dobře na vizualizaci plný šťastnejch lidí, ale jinak...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MORIARTY: Tak hlavni je si koupit ten kalendar nebo to Vecko ze ...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Ono kdyz se podivate na ty pozemky do katastru, tak uvidite, ze za soucasnej stav nemuzou jen ti bezdomovci, ktery ty opusteny budovy vyuzivaj. Soucasnej stav je jen takova priprava na budouci stavbu. Aby lidi pak rekli "je to sice hnus, ale je to lepsi nez to, co tam bylo predtim".
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JONAS3: reknu ti to asi tak ma to kvalitni geo podlozi pro stavbu jak pod zem tak nad ... :) bohuzel si uz nepamatuju kolik ceho tak sklenena krychle mela mit ....
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Za mě dobrý, akorát si nedokážu představit, kdo tam bude bydlet. Možná tam ale narafičí figurýny, serva, které s nima budou každou hodinu hýbat a večer rozsvítí a zatáhnout žaluzky.
    A co ten Hůlka, až spadne?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Ale abych jen neplacal dame dalsi nadheru aby si zas mohl nekdo z krizkem po funuse zanadavat ....

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ELTUCCIO: trebas jim chybi ta perniko varna ? nebo corovano plechu ze strachy za bileho dne ?
    WYMA: Asi jen to ze woe mas kde parkovat svoji popelnici za dax a stereo ma punko terasu ... :D
    WYMA
    WYMA --- ---
    ELTUCCIO: taky nějak nevím, co je na současným dezolátu tak fajn...
    ELTUCCIO
    ELTUCCIO --- ---
    TEDOVSKY: Porad lepsi nez soucasnej stav...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    TEDOVSKY: to jeste netusis co ma bejt misto pivovarskyho dvora az zpadne :D to bude trprve toco .... tohle je jen odvarecek
    TEDOVSKY
    TEDOVSKY --- ---
    papírák z betonu ...

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    1KA
    1KA --- ---
    Zkušenost: přes nyx jsem obsadila dvě pozice, a získala kontakty na další lidi, co mají zkušenosti, jež požaduji. Jinak samozřejmě ano, dávám :-)
    RSZ
    RSZ --- ---
    ..ja teda nevim, ale davas to i nekam kde skutecne hledaj lidi praci, nebo jen na nyx?
    1KA
    1KA --- ---
    1KA: dále: lektora kurzu sociální pracovník a florista. Podmínkou na soc. prac. VŠ a praxe nebo dlouholetá praxe v oboru, u floristy praxe....ukázky vlastní tvorby. Dlouhodobá spolupráce vítána.
    1KA
    1KA --- ---
    Shání se ucetni-ekonom s praxi 3 roky, info v poště, super mzda, velmi specha!!!!!
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    zítra v ZOO

ZOO Liberec | Kalendář akcí
    http://www.zooliberec.cz/cz/kalendar-akci/?mesic=2014-03-29
    1KA
    1KA --- ---
    Poptávám šikovné lektory se znalostí a schopností učit účetnictví, podnikovou ekonomiku/základy podnikání, PC . Jedná se o výuku akreditovaných programů zatím pro osoby 50+. Více informací podám v poště.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam