• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    WYMA: taky by mohli jít na základní školy. větve si nelámou hlavu ani s prodejem tabáku 6letejm
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: je to prostě drsnej svět tam nahoře na kopci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: uf, slušně brutální tresty.. TISÍC KORUN, tak to si trafikant určitě po obědě nedal viržínko "Prodavač, u něhož si cigarety koupily, dostal na místě nejvyšší možnou pokutu - tisíc korun."
    WYMA
    WYMA --- ---
    V Gablonz bacha!
    Policie provedla razii proti kouřícím studentům. Polapila pět dívek - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...abak-nikotin-iie-/liberec-zpravy.aspx?c=A140416_085937_liberec-zpravy_ddt
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    BNT: JO!
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    TRIMUS: Mam dojem, ze v Jasu v Zamecnicky ulici ji maj. A kousek vedle v Moskevsky v obchode s bylinama nejspis taky.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    kdyby někdo scháněl bydlení tak nabízim pokoj na wolkeráku, dva spolubydlící každej vlastní pokoj kdyžtak do zpráv
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TRIMUS: podělila bych se, ale zrovna včera jsem zjistila, že houby jsou ve zkaženém mléce, tudíž nejspíš taky zkažené a budu s největší pravděpodobností muset shánět nové... Každopádně nabízí je v Liberci několik lidí asi za 50Kc http://zivotni-energie.cz/tibetska-houba-kombucha-tibi-krystaly.html Filtruj
    TRIMUS
    TRIMUS --- ---
    BEBERA: Tibetskou houbu.
    MAKII
    MAKII --- ---
    Zdar, můžu vás poprosit o pomoc? Píšu diplomku na KHI TUL a v rámci toho sháním, které na Liberecku kolují o tzv. Krysličkově teroristické skupině z konce 40. let a následného soudního procesu ze začátku let padesátých. Tudíž potřebuju někoho, kdo to pamatuje. Chápu, že ho asi nepotkám na nyxu, ale kdyby se o tom u vás doma náhodou mluvilo, nebo vám došlo konverzační téma s babičkou dědou, vzpomeňte si prosím na mě. Bylo to tehdy docela velké téma (výbuch domu při pokusu o atentát). Zároveň mě zajímají jakékoli informace k těmto jménům:

Josef Kryslička
    Stanislav Richtr (Rychtr)
    Ladislav Škranc
    Vojtěch Talík
    Stanislav Šudoma
    Karel Kafka
    František Zima
    Ludmila Stolínová
    Josef Vodvárka (Vodvárko)
    Mudr. Jan Šolc

Díky moc!
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TRIMUS: shání tibetskou houbu nebo tibi krystaly? Do mléka nebo do vody?
    RSZ
    RSZ --- ---
    TRIMUS: jóó tibi krystalky...

MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    BLAHOVEJ: Vy filtruje si to tu - pred časem mi tu někdo doporučoval jakési stavebniny ve Vratislavicich, jestli se nepletu
    TRIMUS
    TRIMUS --- ---
    Kamarádka shání tibetské krystalky houby Tibi. Pokud by byl někdo,
    kdo je má, ochotný rozdělit se, dejte pls vědět do pošty.
    Díky!
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BLAHOVEJ: Muž říká, že kupoval v nějakých stavebninách ve Stráži...Dojel si pro něj s vozíkem...
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    BLAHOVEJ: pekna piskovna je prej tedka na perstyne :)
    BLAHOVEJ
    BLAHOVEJ --- ---
    Ahoj,
    nevíte někdo, kde v Liberci koupit písek do dětského pískoviště?
    HONXX
    HONXX --- ---
    achjo myslel jsem, že ten megalomanskej panelák zůstal u ledu. nemám nic proti nový výstavbě, ale proč na parcele po deseti domech se musí rozlejt jedna obří hrouda. dobrý příklad je třeba mezi voknem a šutrem. sice vzhledově nic moc, ale aspoň to respektuje starou zástavbu.

JONAS3: však ti nikdo nebrání seknout s prací, pobírat ty bájný milionový dávky od státu, máčet si nohy před obchoďákem a bejt šťastnej

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Předpokládám, ale že tam netrávíte celé hodiny. Myslím, že ten způsob využití, jaký popisuješ, byl i prvotní záměr. Mě tam spíš vadí to, že se tam vypakuje na celý den rodinka, o 4-5 generacích a tráví užitečně čas, zatím co ty si vyděláváš na skývu chleba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam