• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    THOR_CALYSTERN
    THOR_CALYSTERN --- ---
    Sorry za spam, pro případ, že by se to k někomu ještě nedostalo...

Prosím, sdílejte se svými známými ze severu, zvláště pokud jsou (i ze širšího okolí Rovenska) - díky za spolupráci!

[ Hledá se ARTHUR! / ostatniother / 13.4.2014 / CR - Liberecky kraj - Rovensko pod Troskami ]
    RSZ
    RSZ --- ---
    RSZ: Jičín-Hradec sem chtěl napsat
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: popravdě, zas takovej extrém to není, za jičínem-hradec je o dost horší, tam opravdu nemá smysl ráno v půl osmé předjíždět.. neříkám že bych u tý silnice chtěl bydlet, ale to bych nechtěl ani tady na "horákový"
    WYMA
    WYMA --- ---
    Mě by v tom úseku zcela stačilo, kdybych mohl jet celou dobu kilo a nebrzdil co 3 km ve vesnici. Na to stačí rozumně širokej dvouproud a občasným rozšířením na 3 pruhy a obchvaty vesnic. Což jak jsem pochopil, je přesně to, co je v plánu. Takže za mě OK.
    Obecně mi přijde, že nekompromisní lpění na 4 pruzích s parametrama dálnice je lekcdy nepotřebný, zbytečně drahý a vůbec nesmyslný. Zvlášt pokud na to nejsou prachy.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: Kolikrat za rok cumis na valdstejne do kraje a kolikrat te sere projizdenim tech debilnich vesnic kdyz jedes do hradce ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: nějak se neumím rozhodnout, když stojím na Valdštejně, a čumím do kraje, tak se na to dívám trochu jinak než když v 7 ráno spěchám do Pardubic, a marně vyhlížím kde předjedu ifu s uhlím:)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: Z toho jsem opravdu "nadšený", a myslím spousta obyvatel dotčených obcí také
    RSZ
    RSZ --- ---
    Dálnice přes Český ráj nebude. Je drahá a zbytečná, tvrdí ministerstvo - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...y-raj-nebude-diw-/liberec-zpravy.aspx?c=A140416_112934_liberec-zpravy_ddt
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: jj, stejně jako s pikem v pohraničí:)
    WYMA
    WYMA --- ---
    EWUSHA: berou to obchodně, neprodám já, prodá někdo jinej.
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    WYMA: taky by mohli jít na základní školy. větve si nelámou hlavu ani s prodejem tabáku 6letejm
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: je to prostě drsnej svět tam nahoře na kopci.
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: uf, slušně brutální tresty.. TISÍC KORUN, tak to si trafikant určitě po obědě nedal viržínko "Prodavač, u něhož si cigarety koupily, dostal na místě nejvyšší možnou pokutu - tisíc korun."
    WYMA
    WYMA --- ---
    V Gablonz bacha!
    Policie provedla razii proti kouřícím studentům. Polapila pět dívek - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...abak-nikotin-iie-/liberec-zpravy.aspx?c=A140416_085937_liberec-zpravy_ddt
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    BNT: JO!
    SHOTEK
    SHOTEK --- ---
    TRIMUS: Mam dojem, ze v Jasu v Zamecnicky ulici ji maj. A kousek vedle v Moskevsky v obchode s bylinama nejspis taky.
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    kdyby někdo scháněl bydlení tak nabízim pokoj na wolkeráku, dva spolubydlící každej vlastní pokoj kdyžtak do zpráv
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    TRIMUS: podělila bych se, ale zrovna včera jsem zjistila, že houby jsou ve zkaženém mléce, tudíž nejspíš taky zkažené a budu s největší pravděpodobností muset shánět nové... Každopádně nabízí je v Liberci několik lidí asi za 50Kc http://zivotni-energie.cz/tibetska-houba-kombucha-tibi-krystaly.html Filtruj
    TRIMUS
    TRIMUS --- ---
    BEBERA: Tibetskou houbu.
    MAKII
    MAKII --- ---
    Zdar, můžu vás poprosit o pomoc? Píšu diplomku na KHI TUL a v rámci toho sháním, které na Liberecku kolují o tzv. Krysličkově teroristické skupině z konce 40. let a následného soudního procesu ze začátku let padesátých. Tudíž potřebuju někoho, kdo to pamatuje. Chápu, že ho asi nepotkám na nyxu, ale kdyby se o tom u vás doma náhodou mluvilo, nebo vám došlo konverzační téma s babičkou dědou, vzpomeňte si prosím na mě. Bylo to tehdy docela velké téma (výbuch domu při pokusu o atentát). Zároveň mě zajímají jakékoli informace k těmto jménům:

Josef Kryslička
    Stanislav Richtr (Rychtr)
    Ladislav Škranc
    Vojtěch Talík
    Stanislav Šudoma
    Karel Kafka
    František Zima
    Ludmila Stolínová
    Josef Vodvárka (Vodvárko)
    Mudr. Jan Šolc

Díky moc!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam