• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    ELTUCCIO
    ELTUCCIO --- ---
    _TOM: Koupě nebo prodej ? Kdyžtak pošta...
    _TOM
    _TOM --- ---
    R.K. STING -- máte na ně někdo nějakou referenci?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    fuj, dělá se mi blbě.. a mimochodem - nedávno se tu opěvovala zmrzlina u Solné jeskyně vzadu na Husovce směrem k Březové aleji a za mne teda rozhodně never ever
    1KA
    1KA --- ---
    můžeš si k ní koupit dokonce i párek
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    VEETUHS: ve Strazi maji desitky druhu, takze tam si muzes dat Martiniovou jako aperitiv, potom klidne krenovou, parkovou a horcicovou s pivni a na zaver slivovicovou.

Ja v posledni dobe mel slivovicovou, rakytnikovou a turecko medovou :)

A je primo u cyklostezky, takze idealni na cyklovylet po rovince Osecna -> Hamr -> Straz -> prurva Ploucnice a zpet
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    1KA: a můžu si dát ke křenový i párkovou a hořčicovou, aby to bylo komplet?
    1KA
    1KA --- ---
    Já si dala AMUNDSENKU, docela to šlo, děti si zmrzlinu chválily. Mají asi dvanáct druhů včetně křenové a mrkvové, zajíždí se to tam a obchod je na Husovce naproti vchodu do nemocnice.
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    BEBERA: jejich facebook:

Zmrzlinárna Stráž pod Ralskem, 9 červen:
    POZOR ! OD DNESNIHO DNE JE V PRODEJI ,,strazska zmrzlina,, V LIBERCI ! 14 druhu v Husove ulici, naproti vratnici u nemocnice... SPOKOJENOST LIBERECACI? otevreno maji DENNE 9-17hodin, ale planuji prodlouzeni, pac dnes to tam JEDEEEE.

Takže děkuji za tip na procházku! ;-)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Podle planku to bylo nekde u vratnice nemocnice...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BEBERA: kde presne by to melo byt?
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    BEBERA: ve strazi jsem byl, maj tam treba pivni, klobasovou, jogurtovou snad tam byla i gulasova... Uz nevim presne, ale meli tam hrozne druhu...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Včera jsem si na nástěnce TUL přečetla reklamu, že v Husovce je nová zmrzlinárna se zmrzlinou ze Stráže pod Ralskem. Byl jste tam už někdo? Kolik mají druhů a je to dobrý?
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    čerstvé zprávy z areálu, jedna paní povídala: Prej o nich policajti věděli už od roku 2012 (???), zvýšenou spotřebu elektriky prý majitel objektu vysvětloval "novou" technologií jiné výrobní firmy v objektu, jelikož to bylo ve třetím patře hned za oknama, postavili si tam ještě jednu stěnu, aby nebylo oknama nic vidět. A to v o 2 patra níže jsou prostory pro zaměstnance výrobny koberců (sprchy atd atd.), takže vůbec ne opuštěný...a ten zásah je už asi tak 2 týdny zpět, jen zveřejnění bylo až včera.
    A aktualizuju cenu pronájmu napsaných na oknech : 80kč/m2/měsíc pro případné zájemce :-)
    ELTUCCIO
    ELTUCCIO --- ---
    JONAS3: Riegroivka je sice pravda, ale s timhle to nema souvislost... Jo eh teda rikali v jedny hospode...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Ve všech, to dá rozum...

Jako pod stolem se mi kroutili i nehty na malíčcích a měl jsem co dělat, abych se do diskuze nevložil s debatou o vrozené a získané idiocii ;)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    a v který hospodě sou takhle informovaný ?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: Nekecá... On tam montoval zrovna kameru někde naproti, s policajtama. Tam prej měli na okně panáčky, a podle počtu panáčků se prodávaly zrovna různé věci, jako jednou pervitin, jednou tráva, jednou ta extáze.... A prej jim to vůbec nevadilo, teda ta kamera a policajti.

Z toho je přece jasné, že nemůže kecat!!! Prostě to ber jako fakt!
    WYMA
    WYMA --- ---
    JONAS3: v hospodě se dost kecá :))
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Co jsem zaslechl včera v hospodě, jak si povídal dělný lid, tak to bylo tím, že vychytali nějakého dýlera, co od nich bral... někde v riegrovce nebo co. A všichni všechny znali, byli to totiž známí jejich známých.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GECKO: Tak vono se to podle me propali bude to blbost jako dicky ...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JENDAVB: By me zajimalo, kde udelali chybu... vzdycky jsme si myslel, ze na ty dementy prijdou vetsinou proto, ze v nejaky podivny ruine bez oken kradou elektriku ve velkym a CEZaci na to prijdou a naprasi je.. ale najmout si halu ve velkym prumyslovym arealu a za elektrinu platit je docela slusny kryti....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam