• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj, nemáte někdo prosím tip na odzkoušenou autoškolu v Liberci (sk A)? Marně hledám reference, na někoho normálního a za slušný peníz :)
    EDASX
    EDASX --- ---
    GOG23: u nas v praze tomu rikaji cyklogenerel a zklidnovani dopravy - moc lidi to tady nechape :-)
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JONAS3: tomu se říká revitalizace, tam kde se revitalizuje tam se udělaj pěší zóny ;-)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    JONAS3: "Primátorka Liberce Martina Rosenbergová nechápe". Z toho by se daly udělat akční figurky typu "Primátorka Rosenbergová nechápe", "Primátorka Rosenbergová se diví" "Kittner se u soudu usmívá"...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Jupíí, kdy to zase otevřou?

Zavřít. Otevřít. Zavřít. Liberec opět udělal z Revoluční ulice pěší zónu - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...-je-pesi-zona-fc9-/liberec-zpravy.aspx?c=A140704_144927_liberec-zpravy_tm

HNZDD
    HNZDD --- ---
    JENDAVB: to se opravuje?
    6746
    6746 --- ---
    JENDAVB: OZO
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ATAN: Mno ja tam delal ... :D ale prej tam nastoupi kolega co delal na krame obchodnika tak snad nejakej servis pojedou Ale opravdu by me zajímalo kdo vlasne v liberci dela jeste servis PC ?
    ATAN
    ATAN --- ---
    JENDAVB: uz rozjelo, ale ten servis byl vedle.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ATAN: Tak jako czc to tam ma rozjet v pikniku ...
    ATAN
    ATAN --- ---
    Mozna na Papiraku. Kdysi jsem si tam neco opravoval v notebooku.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Doporučil by mi, prosím pěkně, někdo dobrej IT servis v Liberci? Nekliká mi myš a mám zlomenej kabel ve sluchátkách. Obojí Razer :)
    CDR
    CDR --- ---
    chudák kíťa :( tři roky v nejistotě!

Jak se zločin pod Ještědem nestal | dialog.ihned.cz - Komentáře
    http://dialog.ihned.cz/...estedem-nestal?fb_action_ids=813424908667873&fb_action_types=og.recommends
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: 2 miliardy není moc, za to můžeš mít v liberci tak půl rekonstrukce bazénu, čtvrtku multifunkční haly, nebo díru u fýgnerky;)
    WYMA
    WYMA --- ---
    hurá určitě. akorát 5 let, 2mld a 7,6km dvouproudý silnice. kdyby němci stavěli tímhle tempem, tak maj jednu dálnici ze severu na jih a jednu ze západu na východ :)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: na nadherny tmavy jsem chodil pres plot, dalsi dozravaj u souseda, kde si asi kosik bez problemu natrhas, ale je to na vylet k Sychrovu ;) (dejte vedet, kdyby, postou)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Nevite o tresnovem sadu? V harcove na skrivanech na zbyvajicich stromech nic.. stoji jeste sad v krizanech u nadrazi? Nebo nemate nekdo tresen na otrhani na zahrade?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    zejtra v azylu tohle švédský zlo!
    God Mother - Imitation (Live @ Gula Villan 2013)
    https://www.youtube.com/watch?v=ICsKZmKYIjE
    LOKOS
    LOKOS --- ---
    HAWKEYE: mam ,je-li to stale aktualni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam