• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    MAGGIE: tadyten prijel z nemecka kde uz byl par let a uz tenkrat mu rikali v nemecku tony
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    MAGGIE: no, já po nich chodím furt, tak to slýchám často a často se setkávám s tím, že je to restaurace u Tondy, potraviny u Tondy ... :-D
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    EWUSHA: podle mne protože je takhle pojmenovávají nějací čeští primitivové, kterým přijde vtipné jim i automaticky tykat, načež to ti Vietnamci převezmou jako něco běžného a nepřijde jim to divné - mimochodem, neslyšela jsem ale nikdy, že by se označovali Tonda
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Opravdu by mě zajímalo, proč si všichni vietnamci říkají Tonda.... (kolegyně má názor, že to zní mafiánsky :-D
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    CDR: nejlepsi pho v liberci ma tony v bistru wok u posty za strany
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    nepojedete někdo v dohledné době do IKEA? potřebovala bych tam jen pár drobností - předem díky
    WYMA
    WYMA --- ---
    ZUBANA: ok. tak snad se poucej do budoucna. koneckoncu hygiene 6 lidi na infekcnim asi neuniklo...
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: radsi ne :)
    muze se to stat no... z Chicaga to ale slysim prvne.
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    WYMA: neni to pres nekolik znamejch a presne tak....infekci muzes chytnout jako jeden ze sta a vsichni jedi stejny jidlo...ja mela napr campylobakterii jako jedina z 8 lidi a nic moc....nedostatecna hygiena proste a nemusi takova nehoda byt na kazdodennim poradku
    RSZ
    RSZ --- ---
    kdekoli..
    RSZ
    RSZ --- ---
    WYMA: to prostě může ujet kdykoli ne, chceš vyprávět jak jsem po tataráčku v ambiente prosral celé velikonoce na cestách po jižní moravě?
    WYMA
    WYMA --- ---
    ZUBANA: pro jistotu se zeptam- je to verohodny info nebo pres nekolik znamejch?
    byl sem minulou nedeli a vse v cajku .
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    ZUBANA: hele, dik! tak tam i kdyby byl cas nepujdem!
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    FRENNET: nasi dva kamosi se ted v chicagu otravili....lezeli tyden na infekcnim a v ten den tam bylo pry dalsich asi 6 lidi....
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    WASQ: Nekecej, tam jsem nikdy nenašel odvahu vlízt!
    WASQ
    WASQ --- ---
    ANS: No byl jsem tam 2x, ochutnal 4 jídla a dobrý. Bez doporučení bych tam ale taky navlez. Ale už jen pro ten špírit na jejich zahrádce to asi stojí.
    Na ceny jsem teda moc nekoukal, ale jednou jsem za komplet 2 jídla + 2 vodky platil 203, takže za mě fér :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Hej díky moc, chceme dat buď chicago nebo koyota, kluc preferujou hambace, tak uvidíme. Hanoi zkusím kdyz to vyjde. Dnes se jde na jakousi žirafu, takže dnes jidlo asi ne, no doufám že to ještě stihnem. Dík ještě jednou.
    BICA
    BICA --- ---
    Tak jestli jde o jídlo, tak já preferuju FOOD :)

Festival Wonderland hlásí headlinera a opravdovou legendu pro letošní rok:
    DJ FOOD (UK/NINJA TUNE)
    DJ Food - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/DJ_Food

15.-17.8.2014 Brniště u České Lípy

Wonderland - 15.-17.8.2014 - Brniště
    http://www.w-land.cz/
    https://www.facebook.com/WonderlandCZ
    ANS
    ANS --- ---
    WASQ: od pohledu mam z toho podniku velkej strach. takze zbytecne jo? .)
    CDR
    CDR --- ---
    WASQ: musím vyzkoušet. v jbc si není kde dát pho...
    WASQ
    WASQ --- ---
    FRENNET: V průchodu mezi Pražskou a Moskevskou je bistro Hanoi. Na Liberec hezkej bizár. Je to jak když zalezeš na jídlo do postraní uličky v Shanghai. Jídlo dobrý, dokonce mají i kvalitní Pho (i když by se na první pohled nemuselo zdát...)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    autentika, ene-bene, porta... dá se toho najít. Na hotovky je ovšem dobrý i Lev
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam