• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JENDAVB: Po revoluci asi jo. Dokonce to asi i někdy změnilo barvu...nicméně tipuju, že to bylo tak max. do roku 2000 (imho).
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: myslím že ho někdo koupil, stejně jako třeba sáňkařskou dráhu na ještědu, kterou rozřezali na šrot
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    JENDAVB: já tam skákal přes plot a roztrhnul si kalhoty
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: ten rozrezaly spis bezdaci ne ? Jen tak ze zvedavosti videl jste tam nekdy nekoho po revoluci skakat ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    můstky u univerzity už jdou pomalu srát, dávám jim dva roky, a někdo to koupí na šrot, jako svého času můstek ve vraťáku

ZICHY
    ZICHY --- ---
    AQUALOCO: ok, pujdu do toho:)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ZICHY: hele ted uz tam moc nejsem a jen jednou se mi stalo, ze to nebylo ono, ale jinak vzdy ok! splachnes jako kdysi Regentem ci Plzni a budes spokojen":)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    AQUALOCO: já ho tam neměl tak 20 let:) budu muset prubnout
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    ZICHY: kvalita langose stala, ikdyz jsem ho asi pul roku nemel
    RSZ
    RSZ --- ---
    ZICHY: langose prej delaj, jestli je dobrý nevím..
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    RSZ: hele dělaj tam ještě dobrýho langoše? chodili jsme tam, když sem byl malej a mám na toho langoše nezapomenutelný vzpomínky:)
    RSZ
    RSZ --- ---
    Kittner se syrovatkem už lámou na zverinku třetí pivo, a oba jsou tu autama. Brnknete někdo Berkovi z novy:)
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    Kulturní nálož v Azylu: ( www.azylpivnibar.cz )
    Dnes 23.7.: PreFluff party (Hardcore)
    RUE DES CASCADES (Švýcarsko) / DROWN IN YOUR BLOOD (Německo) / EAT ME FRESH (CZ)

Pá 25.7. - Mc Broko (one man bike show - elktro experimetal industrial - Rakousko/Cz) + Kotva (Punk/Rakousko)

Po 28.7. - Siberian Meat Grinder (Thrash-crossover z Moskvy) + Argies (30let na scéně - PunkRock z Argentiny)
    EXI
    EXI --- ---
    Ahoj, kdyby si chtěl někdo trochu přivydělat, poptávám překlad textu z CZ do DE, 13-14 tisíc slov. Spěchá, dohoda jistá, pošta.
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    má i maso
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    prošek na cyklostezce je ale jen uzenář, nebo se něco změnilo?
    MAKII
    MAKII --- ---
    EWUSHA: Na Harcově je Martin :)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    hledám dnes osobu nebo dvě na stěhování od 16h v Lbc...nevim, kolik toho bude...cca od 4-7...150Kč/hod...
    aktutuální od teď cca hodinu...pošta
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    když jsme teda u toho, mě vozí bratr odsud http://www.reznictvistudenec.cz/ a nedáme na to dopustit
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: šlejšky a plesnivá strouhanka, někdy se dává i trochu kůže
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam