• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    NONA: Uplně idealni vykácet lidove sady Petra Bezruče a udelat tam hezkej betonovej parkovak jako jen fugnerce :)
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    NONA: no malinko tam zapomněli na parkoviště žeano, mě jako člověka od fochu zaráží jediná věc - pokud si budu chtít otevřít provozovnu, musim zajistit parking na svym pozemku. U instituce jako je ZOO jejich výkruty a nemožnost parkingu fakt nechápu!
    NONA
    NONA --- ---
    RSZ: obávám se menšího parkovacího domu v okolí PKO , aby si mohl jet do ZOO autem a nemusel se trmácet pěšky :)
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    RSZ: Vod toho ten autobusák máme ne!? To by se vám tak líbilo, holoto, nastupovat na zastávce!
    RSZ
    RSZ --- ---
    tyvole, liberec, nejdřív přemístěj vchod do zoo, takže pěší člověk to má o 10-15minut dál, a teď ještě budou hnát cestujícího na autobusák..

Liberecký magistrát chce vytlačit žluté autobusy ze zastávky v centru - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...y-v-liberci-dru-/liberec-zpravy.aspx?c=A140917_2100266_liberec-zpravy_mav
    SPY1
    SPY1 --- ---
    GRYFY: tyo to je super tohle!! Zrovna jsem ale pryč, děláme celovíkendovou party.. Tak ať se vám to vydaří, má být krásně :) doufám že to nebude poslední piknik v liberci !
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    malou ledničku někdo? aby to tu nezapadlo - pardon (igelitky za oknem budou poslední varianta..)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    hm, to vypadá na další gastronomickou pecku
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    ANS: :-D tak to je asi moderni gastronomie nejaka :-D
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ANS: si zajdi spravit chuť do Parťákovy pizzy, tam mají i s pěti druhy sýrů
    WYMA
    WYMA --- ---
    hm, zbejvá ještě eidam. chystám se tam už 14 dnů, ale nějak mě nebaví to menu.
    ANS
    ANS --- ---
    no tak treba quattro formaggi s hermelinem a balkanem povazuju za znak prave nobl italie .))
    WYMA
    WYMA --- ---
    ANS: povídej
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    ANS: tak to jsem rada, ze se potvrdila moje predtucha a nesla jsem tam:-) kdyz jsem videla tu hroznou terasu tak me to tam nelakalo:-)
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    ANS: včera jsme chtěli někam vytáhnout rodiče...a tohle byl jeden z nápadů. Nakonec jsme dali po čase opět ZOO1320 a OK.
    Takže koukám, že ještě že jsme se tomu vyhnuli, málem jsme jeli tam. Jak se to tam vlastně jmenuje?
    ANS
    ANS --- ---
    vcera sem neuvazene otestoval restauraci, co je misto mekace na benesaku a musim rict, ze to je celkem bida
    RSZ
    RSZ --- ---
    MAGGIE: co blbneš, právě začíná sezóna:))

+

JONAS3
    JONAS3 --- ---
    WYMA: No já taky ne! Jen celkové podhoubí a aktéři slibují, že to bude stát za to. Otázka zní, jestli to bude představení absurdní, dada nebo něco jiného. Možná to bude jen prachsprostá satira :).
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    Sháním malou ledničku do kanclu - klidně starší, předem díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam