• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Nevíte někdo, co to kopou už několikátý měsíc dole na Sokolské. Původně jsme myslel, že tam za pár dní opraví kanalizaci, ale teď mám pocit podle velikosti stavební jámy, že tam vzniká první zastávka libereckého metra. Ale nějak mi neštymuje, že se s tím žádný politik nechlubí.
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    RSZ: ty se chodíš smát zrakvencům?
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    RSZ: Teď něco proletělo nad kolejema na Harcově... Že by?
    RSZ
    RSZ --- ---
    Teď! :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    náš eurocopter právě frčel vyzvednout někoho směr jizerky, tak za chvíli u heliportu čau;)
    1KA
    1KA --- ---
    Prace.cz - Okresní koordinátoři
    http://www.prace.cz/pd/889921580/?rps=77§ion=1
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    RSZ: se to nejak rozlejza plosne mi prijde..
    [ GRACIIJKA @ Čechy kuriozní - choďme a foťme ]
    NYCK
    NYCK --- ---
    BEBERA: novy obchod s korenim je v prazske, asi bude drazsi, napriklad jedno susene rajce stoji 12K, ale vyber maji velky
    RSZ
    RSZ --- ---
    při krmení kačen na přehradě krmíte kombo kačeny-kapři-holubi-krysička - krysička žije asi 3-4 metry vlevo od první věže, když tam hodíte kus chleba, tak vyleze.. my už chodíme s dětma "krmit krysičku" místo krmení ryb..

WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    BEBERA: vsechny cesty vedou do zabaka:]
    JAS LIBEREC - Vegetariánská restaurace a prodejna zdravé výživy
    http://www.jas-liberec.cz
    ..mam dojem ze uvazovali o sobotnim provozu do 16ti h..jestli tak ucinili zjistis pred vchodem:] dik
    P_T
    P_T --- ---
    EWUSHA: vypada jedle, ale asi bych potreboval vetsi fotku nejdriv...
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Kde v Liberci koupím takhle v sobotu odpoledne římský kmín? Dík
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MRDAC_BEDEN: neco bylo v ulici na svahu ale jestly to uz nezavrely nevim ...
    YEZZA
    YEZZA --- ---
    MRDAC_BEDEN: ...bohužel jedině ten neprávem opomíjený žabák...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    Existuje v Liberci nejaka shared office typu Locus Workspace, The Hub, Coofice? (krome Zabaka)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    TABBY: nevím. byla sem tu jen na skok a zkusila sem pomoci tím, že sem jí hodila sem. dřív nebo později ji tu vyzvednou policajti a odvezou. nemakám tu a nic nevím, takže ti žádné údaje nedám.
    TABBY
    TABBY --- ---
    EWUSHA: Hm. A jakou mas predstavu, ze bude jeji budoucnost v utulku? Plus teda, jaky magic se udaje, aby ji do utulku - predpokladam ze liberecky mestsky - prijali? (Aby bylo jasno: moc kocce preju, aby si ji vzal nekdo slusny, lec moje zkusenosti s umistovanim kocek v Liberci a okoli jsou jednak rozsahle a jednak nevesele.)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    TABBY: je to jedna z nich, asi ta, co je na benzínce nejčastěji. bohužel u potravin být nesmí. a v servisu se o ně taky "jen" starají :-/ ženské z obsluhy prej mají své kočky a taky jí nechtějí. bude asi už starší
    TABBY
    TABBY --- ---
    EWUSHA: Aha? A proc ji tam mit nemuzou? (Jako pitomejsi misto pro drzeni kocky by clovek nenasel, ale mela jsem na to tema opakovane hovor s chlapkem ze servisu, co je hned vedle, a ten rikal, ze kocky jsou v poho. Krmi je tam a staraji se o ne dobre (v ramci moznosti). Ocividne ma nejakou sortu nesmrtelnych zvirat nadanych obrovskou mirou inteligence ;) Neni to jedna z tech kocek ze servisu?
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    Měl by někdo zájem o kočku z totalky (čerpací stanice PRIM u sněhuláka)?
    Je tam zvyklá chodit a nemůžou jí tam mít, takže půjde asi brzo do útulku. Dobře živená obsluhou :-D a s obojkem proti blechám. Mazel
    tel na č.s.: 606 021 696

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam