Mě spíš zaujaly křídou načmárané odkazy na chodnících:
http://www.39xliberec.cz/ ...a pak jsem si vzpomněl, že mi to vlastně přišlo do mejlu. Tak si to pak prostuduju....ještě je přece dost času, že :-D :
Ahoj, po letech politicky email - pro info k nadchazejicim volbam...
www.facebook.com/events/843876942313366 a webovky www.39xLiberec.cz ,
Znovu preposilam odkaz na web, kde se da najit velmi strucne vypracovany prehled, jak volit. Je to vedeno myslenkou, ze budeme-li vsichni davat hlas pouze jedne strane, ze to muze byt nasledne opet velmi cernobile vedeni mesta. Proto se mnozi uchyluji k vyberu svych 39 kandidatu.
I ja budu krizkovat 39 lidi, ktere tak nejak znam, a to napric CELYM POLITICKYM SPEKTREM..
Ten web pripravil Martin Fryc (z knihkupectvi) a Honza Votruba (coz je muj exobcansky kolega, jehoz klicovou podstatou je objektivita). Tereza
Strucne VOLEBNI PRAVIDLA:
Nemusíte volit jen jednu stranu, vyberte si své kandidáty!
Nelíbí se vám některý kandidát? Nedávejte mu křížek!
Můžete sice volit jen jednu stranu, ale tak dáváte hlas i těm lidem, kteří se vám možná nelíbí.
Když volíte personalizovaně - tj. označíte křížky kandidáty z různých stran - vybíráte si své kandidáty.
V Liberci takto můžete křížkem označit 39 jmen.
Více informací: www.39xLiberec.cz
NA TOMTO WEBU NAJDETE STRUCNE INFORMACE NAPR. O NEPLATNOSTI HLASU ATP.
Prosíme, sdílejte tuto událost, pozvěte své přátele, doporučte jim webové stránky. Strany křížkování napříč kandidátkami nepodporují, informace o něm musíme šířit my, občané.