• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BARRUSHE
    BARRUSHE --- ---
    NMA: A kolik toho potřebuješ? Tropic to má prý na e-shopu, ale neprodají ti třeba jen metr nebo dva.
    NMA
    NMA --- ---
    Zdravim, nevíte kde koupit vlasec 1,5mm šíře? Rybářské potřeby Tropic nevedou a galanterie ani jedna taky ne..
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    THURINGWETHIL: tak s tím mám stejnou zkušenost, je to sympaťák co něco umí. V mojí ambulanci je asi 5 doktorů a každý se může domluvit, jestli preferuje jen jednoho, pak se ale musí důkladněji domlouvat termíny
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    BEBERA: Zkus podještědskou polikliniku - MUDr. Blohoň - 482360703... berou bez doporučení obvoďáka, je to poměrně mladý doktor...
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MAGGIE: JOoo to jsem taky nepochopil...

Nakonec jsem skončil u MUDr. Lajžmanové, co je nová na harcovských kolejích. Ta mi do telefonu řekla, že to není možné a včera mi volala, že to jde, jen když mě chce mít v evidenci a nejsem z TUL a nemám trvalé bydliště na Liberecku, tak je to papír navíc...
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CERMINEK: nějak tomu nerozumím - vyléčí tě, vykáže si vše u zdravotní pojištovny, ale nemůže napsat neschopenku? proč?
    GRYFY
    GRYFY --- ---
    v sobotu 25.10. menší elektro jízda v Azylu
    KorgOn - dnb
    Petunia - elektro
    DIABLO&EdwardClash - pyropyrorap
    Yoric - dnb
    +další

VSTUP ZDARMA
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JONAS3: 1KA: ZUBANA: HONXX: moc vám děkuju, podle znamylekar.cz jsem ji hned vyradila, tohle zní výrazně lépe :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MRDAC_BEDEN: Jo, taky jsem to četl, ale když jsem tam šel, tak mi řekla, že mám smůlu, že můžu přijít kdykoliv, že mě vyléčí, ale takovou neschopenku mi nebude moct napsat... což je docela zásadní věc.... Právě kvůli práci potřebuji obvoďáka tady...
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    CERMINEK: na letaku ma vyslovne napsano, ze nabira i nestudenty
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    CERMINEK: nedej se, je tam nová, klientů podle mne moc nemá - většina TUL studentů je zatím zaregistrovaná u jiné MUDr. - pochybuju, že se budou hrnout k ní, ale třeba se mýlím
    NONA: vida, odpověděl sis sám - chytrý chlapec ;)
    HONXX
    HONXX --- ---
    šoltysová je taková nemastná neslaná rutinérka. sestra občas drzá, ale dá se hodit do latě. čekací doby dlouhý.
    NONA
    NONA --- ---
    RSZ: jsou to kurvy :) , tak proč tam neudělaj místo amfiteátru normalní parkoviště za pár kaček ? proč furt chtěj ten zasranej parkovací dům ...... protože Liberec :(
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    BEBERA: chodim k ni leta a jsem velice spokojena:-)
    1KA
    1KA --- ---
    BEBERA: já jí mam taky, je v pohodě. Připrav se na to, že i po objednání na danou hodinu budeš čekat.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Šoltysovou doporučuje i můj známý, optik. Už několikrát jsem se ho ptal, kam mám jít asi po 5 -6 letech na kontrolu, a vždy řekne ji.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZUBANA: dík, ty jsi s ní spokojená? Na znamylekar.cz má polovinu dobrých a polovinu špatných hodnocení...
    ZUBANA
    ZUBANA --- ---
    BEBERA: Soltysova moje ocarka to je asi:-)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    CERMINEK:
    JESTEDMAN: Mudr. Faal http://www.znamylekar.cz/masoud-faal/prakticky-lekar/liberec nevím, jestli nabírá do své ambulance (myslím, že už ne), ale nějak figuruje i v moje ambulance. Každopádně za mě naprostá spokojenost (a to já mám s lékaři problém obecně). Je to první lékař, který mi vysvětluje, co znamenají zkratky, které píše na žádanky o vyšetření (sám od sebe). :)) A obecně na všem se domlouvá (rozuměj, neřekne, jak by to bylo dobré, prostě nastíní možnosti a společně vybereme - když to jde, samozřejmě). Fakt je pro mne jak zjevení (v pozitivním slova smyslu).
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    JESTEDMAN: to vypadá zajímavě....

RSZ: jo na ní slyším dobrý reference, ale ta mi řekla, že prioritně nabírá studenty TUL, což já už nejsem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam