• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ani očko nenasadíš
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    Nemel by nekdo na pujceni zavitovy ocko M18x1,5?
    TABBY
    TABBY --- ---
    Prosím o tip na firmu, která by zvládla seřízení dřevěných oken.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Četl jsem novokokainem a dávalo mi to smysl...
    RSZ
    RSZ --- ---
    jeden náš známej tam chodil vyvolávat často, ale pak to prej přes tejden léčil novokainem..
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    JENDAVB: noo
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ZICHY: si tam chodil vyvolávat ?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    !!!
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    já chtěl podotknout, ze temna komora byvavala myslím U Marka:)
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    KOJB: než někdo odkáže na zaručeného žabáka....
    Fomaklub Liberec - fotoklub z Liberce
    http://fomaklub.liberec.sweb.cz/akce.htm
    ale jestli i vyvolávají, nevím.
    KOJB
    KOJB --- ---
    cao,
    mam taky dotaz..nevite kdo ma,nebo kde je naka temna komora na delaní fotek v lbc??popripúade nejaky amatersky krouzek?
    NMA
    NMA --- ---
    zdravím, omlouvám se, ale s jistotou se obracím opět na Vás, určitě někdo bude vědět.
    Potřebovala bych kontakt na šikovného zedníka v Liberci nebo firmu, který by kromě drobných zednických prací dokázal i položit dlažbu. Díky díky :) hlavně mě neposílejte k žabákovi :D
    FERU
    FERU --- ---
    MAGGIE: A Hotel Petra jako Zaměstnavatel roku?! Chichichi
    TABBY
    TABBY --- ---
    Pred casem tu nekdo projevil zajem o keramickou panev. Rada bych se zbavila dvou ks, velká a malá (28 a 24 cm, tipuji). Obě lze používat na indukci. Velká je celkem jetá, ta malá je nová, jednou vyzkoušená (disponuje jakýmisi hrbolky vprostřed, což mi nekonvenuje).

Ozvěte se mi do pošty, máte-li o některou z pánví zájem; preferuji odběr obou najednou. Za konzervu krmení pro kočky :]
    _TOM
    _TOM --- ---
    Oni to vlastně asi už dávno používají studenti u zkoušky -- a já si zatím vždycky myslel, že to mají docela obyčejně blbě....
    _TOM
    _TOM --- ---
    JENDAVB: Pocitová metrika, to je dobrý, to asi zavedu ve svém oboru :))
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MAGGIE: JJ tyhle oceneni me neprestavaj fascinovat jak rikam ja "a jaka byla metrika ? " v tomhle pripade asi hoodne pocitova :] ale za to se da udelat diplom papir snese vsechno :D
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    JENDAVB: až na úplné výjimky jdou všichni studovat na VŠ. Samozřejmě potěší pochvala, ale na druhou stranu fakt netuším, co je to zase za výmysl.. Jen jsem to dnes objevila na našem webu
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    MAGGIE: Kolik to stalo riditel nerekl ? Nebo budete muset nekoho nechat odmaturovat ;] Jen pro info kolik % vasich absolventu pokracuje ve studiu na VS ( pak se neda povazovat ze je pripravujete na zamestnani jelikoz nemaj zadnou odbornost tu musej ziskat dalsim vzdelavanim ) a kolik se po ukonceni gymnazia zapoji do pracovniho procesu bez toho aby travily rok na pomaturitnim studiu AJ .] ?
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    heč, náš gympl dostal ocenění ;)

Pořadí středních škol pro rok 2014 v Libereckém kraji:
    1. Střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická a VOŠ, Liberec
    2. Gymnázium a Střední odborná škola pedagogická, Liberec, Jeronýmova 425
    3. Integrovaná střední škola, Vysoké nad Jizerou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam